≫ 

5 horoskopskih znakova koji imaju sjajan seksualni život

Njima nikad nije dosadno i svaku priliku će pretvoriti u povod zašto treba da imaju seks

  • 2

"Ljubav je u vazduhu" za Vodolije. Izgleda da osobe koje su rođene kao 11. znak Zodijaka, uživaju u najboljem seksu. Prema novom istraživanju kompanije koja pravi seks igračke "Lovehoney", Vodolije imaju najbolji seksualni život.

10 znakova da muškarac rođen u horoskopskom znaku Lava želi da raskine sa vama

Ako ste rođeni između 20. januara i 18. februara, vaš ljubavni život mora biti vruć. Prema istraživanju, vi ste uzbudljivi i nepredvidivi u krevetu, a najverovatnije je da ćete, od svih horoskopskih znakova, baš vi kupiti bič.

Ako to zvuči previše perverzno za vas, uzmite u obzir da ste, prema istraživanju, takođe veran partner. Inače, Dženifer Eniston i Džastin Timberlejk su Vodolije. Kompanija je anketirala 3,500 ljudi iz svih 12 horoskopskih znakova, a utvrđeno je da nisu samo Vodolije te koje se odlično zabavljaju u krevetu.

Pa, koji to sve znakovi imaju sjajne seksualne živote:

1. Vodolija

2. Bik

3. Ribe

4. Devica

5. Lav 

Interesantno je da je istraživanje utvrdilo i da skoro polovina učesnika ankete veruje u ono što astrologija kaže o njihovim životima, a jedna od pet osoba misli da je horoskopski znak važan za kompatibilnost u odnosu. Drugi zabavni nalazi iz seksi istraživanja kažu da većina Riba uživa u igranju uloga u spavaćoj sobi, a najverovatnije je da će Ovnoovi eksperimentisani sa vezivanjem. Osobe koje su rođene u horoskopskom znaku Raka su senzualni ljubavnici, a Vaga voli da "spenkuje" partnere.

VIDEO: Nije za uvredljive: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs / Izvor: popsugar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ah...

    13. septembar 2018 | 23:33

    Ribe su specificne u mnogo cemu,pa tako i u seksu..

  • Бранкица

    14. septembar 2018 | 08:29

    Сјајан сексуални живот имају сви парови који су посвећени једно другом и који воде љубав у свим дневним сусретима било то речју погледом осмехом додиром. И онда када се телом саставе заиста добију чудесну енергију

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA