≫ 

Objavila je 2 fotografije na internetu i pokazala kako se sakriva celulit na slikama (FOTO)

Čini se da savršena tela žena na fotografijama i nisu toliko savršena

  • 0

Probleme sa celulitom ima oko 90 odsto žena tokom svog života. U pitanju je ne toliko glamurozna životna činjenica za koju naučnici i dalje ne mogu da pronađu uzrok, a kamoli rešenje.

Umotala je butine i stomak u foliju, a kad je skinula, zanemela je pred rezultatom (VIDEO)

PISMO MUŽA FOTOGRAFU KOJI JE FOTOŠOPIRAO TELO njegove žene je ganulo ceo svet!

Ako u obzir uzmemo i veliki broj fotografija na kojima se nalaze fotošopirani modeli koji ponosno pokazuju svoja tela, mnoge žene se zbog celulita osećaju užasno i nesavršeno.

Međutim, Sofi Alen, lični trener iz Sidneja, želi da jednom za svagda pokaže svim ženama da su te fotografije daleko od istine.

Ona je sakupila na hiljade fanova nakon što je objavila sliku na kojoj pokazuje koliko je lako sakriti celulit na fotografijama.

A post shared by Sophie Allen (@sophactivelife) on

"Želim da svima pokažem pravu istinu o savršenim ženskim telima i da zapravo sve imamo celulit. On se pojavljuje kada stegnem zadnjicu, a nestaje ako samo malo izbacim svoje kukove. Zato, nemojte da se nervirate ako mislite da sve druge devojke nemaju celulit - već samo vi. Moramo da prihvatimo i volimo svoja tela onakva kakva jesu i radimo na tome da svakoga dana budemo zdraviji i bolji", napisala je ona ispod fotografije.

Njena poruka je jasna i želi da žene širom sveta pokazuju svoja tela onakvim kakvim ih je priroda stvorila, a ne da se trude da udovolje nerealnim standardima lepote.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA