≫ 

"Nedelju dana sam jela kao Kim Kardašijan i shvatila zašto tako dobro izgleda"

Bilo da je volite ili mrzite, morate joj odati priznanje da izgleda bolje nego ikad pre

  • 5

Kada je Kim Kardašijan u pitanju svašta možemo da očekujemo, a ona je spremna da za svoj sjajan izgled uradi sve – pa čak i da se podvrgne skromnoj ishrani.

Kris Džener jednom fotografijom otkrila koliko je njenih ćerki ZAISTA trudno! (FOTO)

Kada je njen nedeljni jelovnik objavila nutricionistkinja Kolet Heimovic, Kiara je odlučila da nedelju dana jede kao Kim i vidi kakve će rezultate da dobije.

Od svih dijeta sestara Kardašijan, Kimina ishrana ocenjena je kao najzdravija jer se bazira na Atkinsonovoj dijeti.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

-Kim drži Atkinsonovu 40 dijetu koja je fokusirana na ograničenju šećera i ugljenih hidrata. Dijeta se sastoji u konzumiranju 40 grama ugljenih hidrata, 115 do 170 grama proteina i malo masti svakog dana. Ona sebe ograničava na unos 1.800 kalorija dnevno, rekla je Kiara.

Pre početka dijete ona je otišla u prodavnicu kako bi nabavila namirnice koje joj trebaju za nedelju dana. Ona je kupila pileće grudi, pljeskavice za hamburger, losos, tunjevinu u konzervi, grčki jogurt, babure, štapiće celera, jagode, zelenu salatu, gauda sir, jaja i šparglu.

-Kimin doručak je veoma lagan. Prvog dana sam kasnila na posao jer sam loše procenila koliko mi vremena treba da priprermim doručak. Ona jede sve od zoba sa orasima i jagodama, do prženih jaja sa ćurećom kobasicom, gaudom, grčkim jogurtom i borovnicama. Kako nisam mnogo gladna ujutru, ovakav doručak mi je bio sasvim ok, rekla je ona.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Kako starleta ima dve užine dnevno, za jednu užinu uzimala je dosta povrća kao što je šargarepa, paprika i celer, ili sir sa voćem. Jednom nedeljno ona uzme i frape sa kafom i vanilom.

-Za ručak bih uzela tunjevinu sa kašičicom majoneza, dva lista zelene salate i jednim listom celera, ili 170 grama pilećih grudi sa salatom. Posle ručka se nisam osećala dobro. Za drugu užinu uzimala bih dva listića celera uz kašiku kikiriki putera. Iako sam bila gladna nisam umirala od gladi i uvek bih svarila sve do sledećeg obroka. Za večeru bih poput nje jela losos ili svinjetinu, pljeskavice za hamburger i povrće, objasnila je.

 

-Prateći dijetu Kim Kardašijan bila sam gladnija nego uobičajeno, ali nisam bila pred padanje u nesvest kao kada sam probala dijetu njene sestre Kloi. Sve čega sam mislila da se odriče, je obilniji ručak i zdrave grickalice. Hrana me je koštala oko 50 evra, a neke preskupe namirnice morala sam da zamenim. Nisam se merila, ali moje pantalone pokazuju da sam smršala, rekla je zadovoljno Kiara.

Ukoliko vam se svidi dijeta koju praktikuje Kim, pre nego počnete sa njom konsultujte se sa lekarom jer je jako stroga i može da vam ugrozi zdravlje.

Daljinac

(Telegraf.rs/flipboard.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    19. decembar 2017 | 16:10

    Objasnite mi molim vas sta su to pljeskavice za hamburger?

  • Јасмина

    19. decembar 2017 | 15:21

    Мало скупа дијета.А још бројање калорија! Мислим да је боље оно,јеси шта имаш,само да ниси гладан.Ради што волиш,крећи се,петај...

  • комуниста

    19. decembar 2017 | 13:31

    Да прочитам каква је то дијета у питању. Чисто ради информисања. Застао сам поред прве слике, гледам и не верује, да ли је Смарт ауто или неки Нисан Микра?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA