Tajna savršenih obrva - zbog greške koju stalno pravite izgledate ružnije, a ne lepše

Obrve treba da daju okvir vašem licu i da ga istaknu na pravi način, ne i da dominiraju

  • 2

Kako bi žene dobile savršene obrve pored čupanja i češljanja, one ih dopunjuju olovkama za obrve i u tome prelaze granicu koju ne bi smele.

Sama sređuje obrve kod kuće za 10 minuta, a njena tehnika je oduševila žene jer sada ne moraju da bacaju pare na kozmetičarke

Ariel Tejada, šminker koji je zadužen za šminkanje Kajli Džener, rekao je da mnoge žene kod crtanja obrva prelaze gornju crtu umesto samo da se fokusiraju na donji deo obrve.

A post shared by 20k babes (@nikeyjpg) on

-Celokupni cilj je popuniti prostor gde su dlačice retke, a ne celu obrvu. Obrve češljam sve vreme i kada primetim prazninu ja je popunim. Nikada je ne popunjavam celu jer se tako stiče efekat veštačkog izgleda, rekao je on.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Dodao je da većina žena koristi olovke za obrve umesto četkica i senki. Senke daju suptilniji i prirodniji izgled. Tejada svako šminkanje započinje sređivanjem obrva.

-Krećem od luka obrve stvarajući senku koja je kao pozadina za dlačice. Obrva tako izgleda nešto punija, objasnio je popularni šminker.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kada želi da još više naglasi obrve, on ih uokviruje korektorom i ravnom četkom. Kreće se uz donju liniju obrve, blenduje korektor i tako dobija precizan efekat, piše net.hr. Vredi probati ovaj trik s obzirom da uz pomoć njegovih veštih ruku Kjali Džener uvek izgleda besprekorno dobro.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fenix

    22. decembar 2017 | 03:25

    Razumem da se dopune supljine, ali one iscrtane majmunske do pola glave su uzas!

  • M.K.

    21. decembar 2017 | 22:51

    Kylie super izgleda ali japansko Iscrtavanje /mikroblading je bolje po meni jer je trajno i ne mora da se koristi olovka više .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA