Godine joj ne mogu ništa - Šeron Stoun izgleda sjajno u sedmoj deceniji zahvaljujući ovim bjuti trikovima

Jedna od najpoznatijih holivudskih zavodnica danas je zakoračila u sedmu deceniju života, ali njen izgled nikako ne prati i njene godine

  • 11

Čak i da živite u najzabačenijem delu planete sigurno ste čuli za čari ove holivudske lepotice, a sada su neke tajne negovanog izgleda Šeron Stoun dostupne svim ženama koje žele da zadrže vitalnost i lepotu čak i u poznim godinama.

DANAS PUNI 60 GODINA, A MUŠKARCI I DALJE LUDE ZA NJOM: Najseksi izdanja Šeron Stoun (FOTO) (VIDEO)

Danas je napunila 60 godina, ali kada je pogledate ne biste joj dali ni dan više od 50. Za njom su uzdisale generacije muškaraca, a danas je za ruku drži čak 19 godina mlađi dečko. Evo čega se to Šeron pridržava pa ima figuru i izgled na kome joj zavide i mlađe dame.

Hidratacija

Foto: Profimedia/Hollywood Archive

Najbolji savet koji je dobila od majke je da hidrira kožu dva puta dnevno. To je pomoglo njenoj koži da ostane zdrava i lepa svih ovih godina. Ona se umiva svakog jutra i nanosi kremu sa zaštitnim faktorom, a onda hidratantnu kremu preko. Uveče pred spavanje opet stavlja hidratantnu kremu. Obožava tople kupke.

Nigde bez kozmetike

Njen ručni prtljag obavezno sadrži kremu za zaštitu od sunca, četku za kosu, novčanik sa pasošem, gumicu za kosu i mentol bombone. Obavezno ima i dezinfekciono sredstvo za ruke i često ga koristi kada je na putovanju.

Nežni proizvodi za negu lica

Njeni proizvodi za negu lica bazirani su na mleku i hranljive su strukture, a ne voli da koristi sredstva za piling ili ona koja imaju grube granule, piše stylecraze.com. Obožava skupe brendove.

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Ruž za maksimalni efekat

Obožava crveni ruž i smatra da je on elegantan i šik. Ponekad preko crvenog ruža stavi i sjaj.

Fizička aktivnost joj je jako važna

Voli pilates i savetuje svim ženama da izdrže 45 minuta do sat vremena tri ili četiri puta nedljno na treningu kako bi izgledale lepo. Izbegava teške napitke i pije dosta čajeva, a jedini porok joj je crna čokolada. Pazi na ishranu i izbegava visokokaloričnu hranu i luk.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    10. mart 2018 | 16:50

    Kakav je to bio triler kada je izasao— basic instict— a ona lepotica samo tako— za moj ukus najlepsa i i najsexibilnija glumica normalno iz mladjih dana .

  • Boban

    10. mart 2018 | 20:06

    Postoje zene kojima godine ne mogu nista. Prirodno stare sa borama a izgledaju velicanstveno

  • Ccc

    10. mart 2018 | 13:52

    Jedna je Šeroun .Pogotovo iz mladjih dana ove joj nisu do koljena a o njenom IQ to je nedostizan san mnogih kvazi lepotica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA