≫ 

SADA JE PRAVO VREME DA GA ISPROBATE: Ukrajinska lepotica ima bizaran recept za mladolik izgled zbog koga izgleda kao milion dolara (FOTO)

Biti mladolik i zategnut je rezultat truda i rada na sebi

  • 9

Ukrajinska lepotica Ina Vladimirskaja ima malo neobičan recept za vitalnost i mladoliki izgledtrčanje po snegu i ledu na velikom minusu bez odeće!

Odlučila je da postane plavuša i njen život se preko noći promenio - na bolje

Ona devet godina unazad pliva kroz reku Dnjepar u Kijevu potpuno gola jer veruje da temperatura u minusu zaslužna za njen mladolik izgled i zdravlje, piše metro.co.uc.

A post shared by Inna Vladimirskaya (@innuskavladimirskaya) on

- Svake nedelje ja trčim kroz sneg i na kraju uđem u vodu. Kontakt sa hladnom vodom natera krv da mi prostruju kroz telo i organe, aktivira cirkulaciju koja mi pomaže da sagorim masne naslage i poboljšava tonus mišića, izjavila je ona.

A post shared by Inna Vladimirskaya (@innuskavladimirskaya) on

Ona je dodala da joj ovo pomaže da održi mišiće jakima, smanji bol i podmlađuje kožu jer povećava koncentraciju kiseonika.

- Morževi izgledaju mnogo mlađe nego što stvarno imaju godina jer provode mnogo vremena u hladnoj vodi. Ljudi mogu da iskoriste isto tako hladnu vodu samo to zahteva mnogo truda. Ja samo pazim da ne ostajem predugo u hladnoj vodi. Čim izađem iz vode ja se osušim i trčim u topli auto, kaže Ina.

A post shared by Inna Vladimirskaya (@innuskavladimirskaya) on

Privukla je pažnju javnosti svojim neobičnim ritualom, a slike na njenom Instagram profilu pokazuju da ovakav ritual ima odlične rezultate jer ona izgleda kao milion dolara.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đoks

    23. mart 2018 | 10:23

    Srce jedno, kako si ti samo dobra i fina...uh

  • vidoviti Gojko

    23. mart 2018 | 09:31

    Mora biti zategnuta sa 20 god. polako u 40-toj videcemo gde ce se kupati, u nekoj banji i mazati zglobove blatom zbog reume koju ce navuci ovim receptom

  • G.Milanovac-Srce Sumadije🍒🇷🇸

    23. mart 2018 | 16:16

    Ala je dobra i zategnuta od ovog mraza...🍒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA