Prava istina o savršenoj kosi žena u reklamama za šampone (VIDEO)

Konačno je otkriveno kako to u reklamama sve izgleda savršeno

  • 1

Zavidite devojkama koje se pojavljuju u reklamama za proizvode za negu kose? Pa, kako i ne biste, njihova kosa je tako bujna i puna sjaja. A šta se zapravo dešava na snimanjima tih reklama?

Više vam neće pasti na pamet: Devojka otkriva gorku istinu iza redovnog nošenja akrilnih noktiju

Nije uvek sve kako izgleda, zato je brend "Suave" svom marketingu pristupio na drugačiji način. Da bi  pokazali da reklama nije uvek znak kvalitetnih proizvoda, oni su na Jutjubu objavili video kako izgleda postupak snimanja i šta se dešava iza kulisa. Na taj način su hteli da pokažu da su njihovi proizvodi prirodni, ali da ne čine čuda kakva se pokazuju u video spotovima.

Foto: Print Skrin / SuaveBeauty / Snimanje reklame za proizvode za negu kose

Iako kompanije pokušavaju da prodaju lažne rezultate, ispada da ljudi ipak ne padaju na to, čak  74 procenta milenijalaca ne veruje da mogu postići rezultate kakvi su prikazani u reklamama.

Pogledajte šta osmeh otkriva o vašem zdravlju - i kako može da vam spase život

U video snimku koji je objavio već pomenuti "Suave" prikazani su različiti modeli i njihova priprema pre početka snimanja. U jednoj sceni se čak pojavljuje i model u haljini za plažu, devojka leži na crnoj pozadini, a krasi je dugačka i sjajna, talasasta kosa. Kada režiser "napravi rez", žena ustaje, a njena dugačka i svilena kosa ostaje iza nje, jer model u stvari ima kratku kosu.

Foto: Print Skrin / SuaveBeauty / Snimanje reklame za proizvode za negu kose

U drugoj sceni model stoji ispred zelenog ekrana, dok dve osobe u zelenim odelima stoje na obe strane i pomeraju njenu kosu.

Foto: Print Skrin / SuaveBeauty / Snimanje reklame za proizvode za negu kose

Izgleda da je ovaj snimak buo pun pogodak za "Suave", pa sve više žena počinje da koristi njihove proizvode. Pogledajte kako izgleda snimanje pomenutih reklama:

Studija koju je "Suave" sproveo dok je snimao ovaj video je otkrila da se 61 procenat žena oseća frustriranim, dok se više od 50 procenata žena oseća prevarenim zbog ovakvog reklamiranja proizvoda za negu kose. Sedam od deset žena smatra da je izgled kose koji se prikazuje u reklamama nedostižan.

Foto: Print Skrin / SuaveBeauty / Snimanje reklame za proizvode za negu kose

69 procenata žena veruje da je reklamiranje proizvoda za negu kose pogrešno. 82 procenta se slaže da brendovi za negu kose ne bi trebalo da koriste praksu koja dovodi njihove korisnike u zabludu. 84 procenata smatra da brendovi treba da informišu korisnike o praksama koje koriste u reklamama. Više od jedne trećine žena je kupovalo proizvode za negu kose na osnovu reklama, ali nisu bile zadovoljne proizvodima.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јелена је

    9. april 2018 | 19:18

    А ми баш поверовали да је природна коса...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA