≫ 

Bizarna tehnika razbijanja "čvorova" na leđima - masaža koju poznati obožavaju mnoge je šokirala (VIDEO)

Na ovu masažu se ne bi svako usudio da ode

  • 0

Maserka poznatih Doroti Stein (48) dolazi iz Nju Džerzija i tvrdi da ujedanje njenih klijenata dovodi do omekšavajućeg efekta. 

Od nje se ima šta naučiti: Zovu je "vešticom tantričnog seksa" i to s dobrim razlogom

Model Bobi koja je pomogla popularnoj doktorki Dot da izvede masažu kaže da je ova metoda dobra, ali je počela da negoduje kada je ona pojačala snagu ugriza. Ona je rekla da je svoje zube "zarila" u leđa poznatih ličnosti kao što su Sting i Sajmon Kovel. 

Navodno je i popularni pevač bio njen klijent Foto: Milena Đorđević

Model koji joj je sudelovao rekla je da je osećaj prijatan, a masaža je započela od dna leđa ka vratu. Lagano ujedanje u jednom trenutku postaje brže i jače, što je dovelo do neprijatnog osećaja kod modela.

Foto: ITV/This Morning

Ova maserka je započela svoju karijeru tako što je menjala svoje usluge za ulaznice na preko 3.000 koncerata i radila je sa klijentima kao što su Rodžer daltri i Frenk Zapa.

To što je na početku radila masaže besplatno pomoglo joj je da izgradi karijeru i sada naplaćuje oko 150 dolara po jednoj sesiji.

VIDEO: Da li prdež može da produži život

(Telegraf.rs/www.dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA