≫ 

BRUTALNE ISPOVESTI ZEČICA: Evo kako je zaista izgledao život u vili sa Hjuom Hefnerom

Plejboj zečice opisale su život sa Hju Hefnerom u njegovoj Plejboj palati i otkrile istinu o glamuroznom životu sa njim

  • 4

Mesto je toliko poznato i samo njegovo ime je dovoljno da probudi želju za životom tamo svakoj mladoj pin-up devojci. Više od četrdeset godina, Plejboj palata je bila sinonim bezobraznog glamura i lakih žena, spomenik snova svih muškaraca širom sveta, mesto fantazija poznato po listi VIP gostiju, žurkama i divljim devojkama.

Evo kako u stvarnosti ZAISTA izgleda seks po Kamasutri (VIDEO)

ZVEZDE OTKRIVAJU: OVO su IDEALNI LJUBAVNICI za vas pre nego što stupite u brak

Pitali smo Vujadina KOLIKO dece planira da napravi Mirki, kada ona čuje njegov odgovor - zavrteće joj se u glavi! (VIDEO)

Danas je posed Hju Hefnera nešto drugačiji i daleko od hedonističkog raja. Bliznakinje Karla i Melisa Hov (24) su otkrile da su njegove godine i treći brak uticale da se imaje promeni i postane više urbana legenda nego sving mesto. Poslednjih dana, zečice su više dobijale pozive da igraju lagane partije tenisa sa Hefnerom pre nego da se druže u toplom đakuziju. Zapravo, obezbeđenje u palati sa 22 spavaće sobe je toliko striktno da ona više liči na zatvor nego na palatu.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

-Kada živite tamo morate da budete u kući do 21 čas. Ne smete da zovete prijatelje, a čak je i njegova žena Kristal sa nastupa jednog DJ-a morala da dođe na vreme, rekla je Karla koja se zabavljala sa Mariom Balotelijem.

Zarada zečica od 630 funti je smanjena i sve se svodilo na besplatnoj sobi i boravku u palati.

-Cimerka godine je obično dobijala Porše, a sada Mini Kuper koji bi morala da vrati na kraju godine, dodala je.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Ranije su palatom šetali samo VIP gosti poput Luisa Hamiltona i Snup Doga, a sada se ona može iznajmiti za privatne žurke. Ali, da li Hefner skakuče sa jedne zečice na drugu u toj palati? Kendra Vilkinson istakla je kako je pre deset godina morala dobro da se napije i “naduva” ne bi izdržala seks sa osamdesetogodišnjim tajkunom. Prema rečima bliznakinja, godine, bolesti i dvogodišnji brak sa Kristal Haris (28) konačno je od njega napravilo vernog supruga. Pričalo se da je u pećini znao da ode sa 16 devojaka u isto vreme, a kada bi završio sa njima one bi bile prepuštene drugom muškarcu.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

“Sada nije tako. Iskreno, toliko je star da ne može da se kreće. On mora da hoda okolo sa ljudima jer je mnogo slab. To vam je kao da ste sa dekom. Nedavno se medicinska sestra uselila jer se on sapleo i pao u pećini. Jedina žena koja sada spava sa njim je Kristal, rekla je.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Melisa, koja se zabavljala sa Ešli Kolom, rekla je da njegovi prijatelji flertuju i da nije volela žurke u kući sa kojih su devojke uvek htele da pobegnu. Iako je njegovo interesovanje za seks bilo manje, njegova oštrina za posao ostala je nepromenjena, piše Mirror. Vodio je računa o palati i čitao sve u vezi nje. Svakog dana mu je stizao portfolio zajedno sa njegovom omiljenim krofnama.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

-Ako nesto pogrešite, odmah ćete dobiti mail. Postoje striktna pravila koja moraju da se poštuju, čak i za Instagram i Twitter jer ukoliko objavite nešto nepristojno, bićete u nevolji. U palati su postojala tri stola za obedovanje: jedan poseban Hefnerov sto za kojim su svi hteli da sede, onda jedan porodični i jedan za goste koji su ga smarali ili i zečice koje su bile nevaljale. Svakog dana je pravio raspored sedenja i niko nije hteo da se nađe za trećim stolom, rekla je Karla.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Postoji zoološki vrt u bašti i soba za igru sa Pakmen mašinama, ali glavna zabava su bile obavezne filmske noći za koje su bili rezervisani petak, subota i nedelja. Sve su morale da budu spremne za obedovanje, a onda bi Hefner pozvao nekoliko devojaka da sa njim gledaju film. Nedeljom su prikazivani filmovi koji do sada nisu gledani u njegovom bioskopu, a petkom su prikazivani filmovi iz 50-ih godina koji su zečicama bili dosadni.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Stalan gost bio je Hefnerov sin Kuper (23) koji nije bio ni nalik ocu, uprkos glasinama da ga je pripremao za naslednika.

“On ima devojku i prilično je stidljiv”, rekla je Karla.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Bliznakinje su malo razočarane životom u palati koji je postao monoton u poslednje vreme kako je hefner zašao u devedesete.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA