4 stvari koje žene rade redovno iz najbolje namere - a muškarci bi ih zbog toga najradije ostavili

Bezazlene svađe oko nekih sitnica retko su jedini problem u vezi

  • 0

Žene i muškarci kao da nisu sa iste planete. Njihov odnos može da bude harmoničan, ali je neretko ispunjen i raznim trzavicama.

Kinezi više neće imati koga da ožene: Muškaraca će biti 30 miliona više, šanse za seks su im mizerne, a za sve to je kriva država!

Veuve Clicquot Business Woman Award 5.oktobra u Jugoslovenskoj kinoteci

Olga je poslala bratu selfi iz auta. Nekoliko minuta kasnije vozač ju je zadavio jer nije htela seks sa njim! (FOTO)

Ženama se čini nemoguće da udovolje muškarcu, a ono što one smatraju normalnim ponašanjem za njih je često naporno i bez smisla. Ovo su greške koje žene prave i zbog čega muškarcima često dosade.

Bespotrebne svađe

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Sitne svađe oko toga ko će da baci smeće ili stavi veš u mašinu često su samo maska za neki veći problem. Bolje se fokusirajte na rešavanje tog ključnog problema jer ćete zbog sitnih primedbi brzo dosaditi dečku.

Sarkazam i pasivna agresija

Neki muškarci više cene žene kada im iskreno kažu šta im smeta, a ne koriste se pasivnom agresijom i sarkazmom. Tako samo nevešto prikrivaju ljutnju i brzo im dosade.

Preterano udovoljavanje

Foto: www.pixabay.com

Vrlo je česta pojava da žena dosadi muškarcu zato što se previše trudi oko njega i udovoljava mu u svemu što može. Raspoloženost da urade sve za njih može da bude zanimljiva na početku veze, ali žena koja se postavlja kao duh iz Čarobne lampe brzo bude zamenjena.

Nesigurnost

Nesigurna žena je sama sebi neprijatelj, a muškarac koji ne može da joj dokaže da je nesigurna bez potrebe brzo počne da odustaje od nje. Nesigurnost nikako nije privlačna, već naprotiv jako dosadna.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA