≫ 

KAKO MUŠKARCI BIRAJU ŽENU: 10 stvari na koje obraćaju pažnju kada razmišljaju o braku

Da li muškarcima šaljete pravu poruku?

  • 10

Brak predstavlja najveći životni rizik za većinu muškaraca, i zbog toga mnogi od njih odugovlače kada je potrebno postaviti "najvažnije životno pitanje".

LJUBAVNI PAKAO: Ne može da nađe dečka jer tvrdi da IZGLEDA PREDOBRO

5 horoskopskih znakova koji će vam "iščupati srce i razbiti ga na milion komadića" kada vas ostave

Ipak, dobar brak više čini dobra muškarcima nego ženama, Zato, vremenom, mnogi od njih ipak stanu na ludi kamen.

AKo želite da znate kako biraju ženu koju će oženiti, nastavite da čitate:

1. Paket

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Možda zvuči čudno, ali muškarce zanima "ceo paket". Oni žele ženu koja je "materijal za brak", koju mogu da odvedu da upozna njihove roditelje i koja će biti dobra majka.

2. Generalna kompatibilnost

Mnogi muškarci će se udaljiti od žene koja ima lošu ličnost. Oni žele da pored sebe imaju kompatibilnu osobu koja će deliti njihove vrednosti, ali biti i dovoljno drugačija da mogu da se kao par dopunjuju.

3. Vaša finansijska situacija i karijera

Muškarci koji ozbiljno razmišljaju o budućnosti nikada neće odabrati ženu koja čvrsto ne stoji sa svoje dve noge na zemlji. Naravno, ako zarađuje više od vas, to mu neće biti nikakav problem jer on zapravo želi partnera koji će doprinositi porodici - i to ne mora uvek da bude novac. Jednostavno želi da pored sebe ima osobu koja ima svoje planove i ciljeve, i što je još važnije - radi na njihovom ostvarivanju.

4. Vaši životni ciljevi

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

Ne, cilj muškaraca nije da samo budu u braku. Potrebna im je osoba koja koja razmišlja o budućnosti braka i koja će zajedno sa njim raditi na tome da on iz dana u dan bude sve bolji i bolji.

5. Mnogi muškarci obraćaju pažnju i na to kako se njihov život odvija pre nego što se odluče za brak

Mnogi muškarci kažu da žele da budu finansijski stabilni pre zasnivanja porodice, ali ako im suptilno ukažete da su na pravom životnom putu, podstaćićete ih da svoj život sagledaju objektivnije i shvate da su zapravo spremni za zajednički život - i da veliki njihovi problemi uopšte nisu toliko veliki i nerešivi koliko misle.

6. Da li vas prihvataju njegovi roditelji

Ako niste dobili naklonost njegovih roditelja, to može da bude veoma velika prepreka braku. Ipak, nemojte žrtvovati svoju ličnost kako biste se dodovorili svima, jer niko ne želi svekrvu iz pakla i muškarca koji ne može da donese odluku bez pomoći svoje majke.

7. Koliko ste brižne

Dve najčešće stvari koje muškarci traže od žene sa kojom žele brak su dobrota i briga. Drugim rečima, potrebna im je osoba koja će biti dobra majka deci.

8. Koliko dobro se uklapate u njihov društveni život

Foto-ilustracija: Profimedia

Da li ste ikada upoznali muškarca čiju ženu mrze svi njegovi prijatelji? U pitanju je prava retkost. To je zbog toga što većina njih detaljno posmatra kako se njihove devojke ponašaju u društvu njihovih prijatelja.

Prijatelji su za ceo život, baš kao i žena koju želi da oženi, ili barem tako mnogi od njih misle.

9. Možda zvuči čudno, ali jako im je bitan vaš "broj"

Da, mnogim muškarcima je bitno da znaju sa koliko muškaraca ste imali seks pre njih. Međutim, ovo nije stvar koja bi trebalo da vama bude prioritet. Ako vam zaista napravi problem zbog broja partnera koje ste imali, da li  zaista želite da budete sa toliko nesigurnom osobom?

10. Koliko samopouzdanja imate

Koliko god muškarci želeli da pored sebe imaju fiu i nežnu ženu, veoma im je važno da znaju da imate svoje "ja". Nakon svega, samopouzdanje je seksi i pokazuje da ćete znati da se brinete o sebi, ali i njemu kada zatreba.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    19. oktobar 2017 | 08:20

    I sta na kjraju vi ovde napisaste? Da zena treba da se svidja njegovim prijateljima i porodici, da bude ambiciozna, da zaradjuje i doprinosi kuci mozda i vise nego muskarac a da podize decu i bude dobra majka, da bude dobra i brizna ali dovoljno jaka da moze i o muzu da brine .....haha pa ovakvim normama se i vode muskarci koji nisu sposobni da brinu sami o sebi , koji nemaju svoje ja i koji za sve pitaju mamu ili drugove. Samo ste jednu stvar prevideli- muskarac koji poseduje ove karakteristike tesko ce ulovitu zenu koja poseduje gore navedene osobine!

  • Love

    18. oktobar 2017 | 19:49

    Nesto slabo srecem takve "muskarcine". Vecina njih zavrsi sa nekom za koju poslednji saznaju kakva je, a do tada zive u iluziji da su nasli ovo sto ste ovde naveli. Zene takodje traze barem 5 stvari: da je dobar, lep, materijalno obezbedjen, obrazovan i da nije imao vise od jedne, ha, ha, ha... Mislite da je to lako naci? A oni 10... Pa, necemo tako...

  • Kika

    19. oktobar 2017 | 11:25

    Ma muškarci vole najviše one koje mogu pet puta dnevno, to im je najvažnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA