≫ 

Pronašla je "za i protiv" liste koje je napisao njen dečko - "za" je sadržala samo 2 stavke, a kada je videla "protiv", ostala je skamenjena

U životu često doživljavamo uspone i padove kada su veze u pitanju

  • 0

Sve nesigurnosti koje osećamo na početku veze i koje su skoro uvek opipljive predstavljaju upozorenje za dalje događaje u vezi.

Iskreno je rekla dečku sa koliko muškaraca je imala seks, a njegova reakcija joj je slomila srce

Ono što najmanje želite sigurno je da saznate na samom početku veze da vas je vaš novi partner već analizirao, razmotrio sve vaše prednosti i mane i sastavio “za i protiv listu”. Jedna žena je upravo prošla kroz takvo iskustvo i odlučila da upozori druge ljude da to može da im se desi.

Foto: Flickr/

-Zabavljala sam se sa bratom moje drugarice. Jednom kad sam otišla kod njih, on nije bio kući, a ja i ona smo našle neki papirić na njegovom stolu. Iznenadila sam se kada sam videla da je to “za i protiv” lista na kojoj je on do detalja ispisao šta su moje prednosti, a šta mane.

Lista “za” bila je najkraća moguća. Imala je samo dve stavke: da sam niska i da bih želela da imam seks sa njim. “Protiv” je bila mnogo duža i pogađala je sve moje nesigurnosti. Ismejao je moje zube, glas, nazvao me nametljivom iako smo samo jednom izašli na dejt, detinjastom i dosadnom. Dodao je da ja nemam nikakav plan u životu jer sam se skoro vratila kući posle duge i zlostavljajuće veze iz koje sam skoro izašla i zbog koje sam se borila sa posttraumatskim sindromom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ja sam se zaljubila. Nisam ni sanjala da je ovakav. Moja osećanja prema njemu su nestala, ali osećanja premi meni samoj su baš negativna. Ovo je izuzetno osetljiv period za mene jer sam izašla iz nečeg užasnog. Ja i dalje ne mogu da poverujem da neko može da bude tako detinjast i okrutan. Ne znam šta da radim sada. Da li da ga pozovem, ispričala je ona.

Korisnici interneta sa kojima je podelila priču savetovali su joj da se “kloni kretena”, da ona tako nešto ne zaslužuje i da je imala sreće da sazna rano za njegovo mišljenje, piše Independent. 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA