≫ 

Pilule koje mogu da se kupe u svakoj apoteci mogu da vam pomognu da prebolite raskid

Naučnici tvrde da brufeni smanjuju uznemirenost zbog propale veze

  • 1

Tablete protiv bolova mogu pomoći u lečenju "slomljenog srca" nakon raskida veze isto kao što ublažavaju glavobolju. Nažalost, ovo se odnosi samo na žene. Naučnici tvrde da brufeni smanjuju uznemirenost zbog propale veze.

Oblik nogu otkriva kakva je u krevetu (FOTO)

Studija je pokazala da su oni koji su konzumirali tablete protiv bolova manje patili zbog društvenog odbijanja ili su se manje prisećali izdaje iz prošlosti. Ali na muškarce to nije delovalo.

Pixabay

Volonteri su se priključili virtuelnoj igri "uhvati" i pisali su o izdajama bliskih ljudi. Žene koje su popile tablete protiv bolova su rekle da su manje osećale društvenu bol nakon uzimanja leka.

Snimio je video i pokazao kako zaista izgleda "savršen" Dan zaljubljenih za svakog muškarca? (VIDEO)

Istraživači s Univerziteta Klaifornija veruju da lekovi "otupe" žensku osetljivost, ali kod muškarca poremete mogućnost da suzbiju emocije. Urađeno je nekoliko studija koje su pokazale da i paracetamol smiruje ljude koji su gledali neugodne fotografije ili čitali o patnji drugih ljudi.

Drugi naučnici usprotivili su se korištenju lekova u ove svrhe rekavši da je emotivni bol zdrav odgovor koji pomaže u oporavku.

Daljinac

(Telegraf.rs / Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA