≫ 

Kloi Kardašijan potpuno otvoreno otkrila kako izgleda seks u trudnoći

Iako seks tokom trudnoće ne zvuči kao najlepša stvar, izgleda da neki parovi uživaju u njemu

  • 0

Obe sestre Kardašijan su bile trudne u isto vreme, i obe su čekale devojčice. Dok Kim i Kajli uživaju u novoj fazi roditeljstva i teće dete Kardašijanovin dolazi. U decembru je Kloe Kardašijan izjavila da čeka prvo dete, sa dečkom košarkašem Tristanom Tompsonom.

Zbog čega ne možete da skinete salo na stomaku i kako da ga se konačno rešite i to jednom zauvek?

Kloe i Tristan se Tristan Tompson se trude da prilagode život svojoj prvoj bebi, a to znači i seksualni život. Iako seks tokom trudnoće ne zvuči kao najlepša stvar, izgleda da neki parovi uživaju u njemu.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kome pripada verenički prsten nakon raskida veridbe?

U prvim fazama trudnoće seks može izgledati normalno, ali kasnije postaje čudan. Baš su to doživeli Kloe i Tristan, a ona je, naravno kao i uvek, to odmah podelila sa svojim fanovima.

Foto: AP/Tanjug

Na svom ličnom sajtu Khloewithak ona objašnjava kako izgleda njen seks tokom trudnoće.

- Kada uđete u treće tromesečje i postanete veće, teže je da imate seks i poze su vam limitirane. - Napisala je Kloe i dodala da je bilo trenutaka kad su se oboje osećali jako neprijatno i da su morali da improvizuju.

- Tristan je sjajan i nikad ne bi učinio da se osećam neprijatno, ali sam sigurna da mu je seks sa trudnom ženom neprijatan. Lično, ja se osećam neprijatno i nesigurno. Poze su uvek iste i pomalo se osećam beskorisno. Ali uvek improvizujemo i dajemo sve od sebe da uspemo. - napisala je ona.

Izgleda da pojedini parovi ne umeju da pokažu ljubav jedno drugom na drugačiji način, osim fizičkim putem, pa im je bitno da održe fizičku povezanost, bez obzira koliko će im to biti neprijatno.

Daljinac

(Telegraf.rs / indy100.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA