≫ 

Ukucala je svoje ime u Gugl i otkrila da je bivši dečko javno objavio njihove snimke seksa - a onda ga je sa svojom novom devojkom odvela na sud - i pobedila

Krisi Čejmbers nije mogla da veruje svojim očima kada je videla seks snimke, ali je nakon nekoliko godina ipak uspela da povrati svoje dostojanstvo

  • 3

"Mislite da je Kristi Čejmbers uzor? Ona je zapravo ku**a, pogledajte ove video snimke".

Tek nakon čitanja ovog komentara, američka YouTube zvezda Krisi Čejmbers otkrila je šta se zaista desilo.

Počela je da gugla svoje ime sa povećanim strahom, a rezultati pretrage doveli su je do pornografskih sajtova na kojima je našla video snimke sebe - gole, bez svesti, dok je njen dečko imao seks sa njom.

Četiri godine ranije, ona i muškarac iz Britanije u kog se divlje zaljubila, i potom odljubila - su raskinuli.

Jedne noći, predložio joj je da piju zajedno, a ona je preterala i jedva da se ičega sećala narednog jutra. Međutim, gledajući video snimak koji se širio po internetu, njen dečko je bio prilično trezan.

U trenutku kada je gledala video, Kreisi je vodila potpuno drugačiji život od onoga pre četiri godine - bila je u srećnoj vezi sa ženom, Brijom Kem i zajedno su vodila YouTube kanal na kom su pravile muziku i borile se prava LGBT zajednice.

- Sve što sam poželela bilo je da ti snimci nestanu sa interneta. Jasno mi je da ću sada morati da se borim sa tim, ali se nadam da će moja priča pomoći drugim ljudima, izjavila je.

Sada, Krisi ima 26 godina i uspela je da dobije prvu gradsku parnicu u vezi sa "seksom iz osvete" u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ona je uspela da dobije sudsku presudu i nadoknadu zbog uznemiravanja bivšeg dečka, narušavanja poverenja i zloupotrebe ličnih informacija - u pitanju je presuda koja će napraviti put drugim ljudima da dobiju pravdu.

"Seks iz osvete" odnosi se na slučajeve kada neko deli gole slike i video snimke druge osobe bez njene saglasnosti.

Međutim, sedam snimaka Krisi postavljeni su bez njene saglasnosti, ali i pre nego što je ovaj zakon donet.

Ipak, Krisi je odlučila da se bori i proba da sakupi dovoljno novca za parnicu pritiv svog bivšeg dečka.

Iako je sve trajalo previše dugo, par nije gubio nadu čak ni u najbeznadežnijim trenucima.

Na svu sreću, odnela je pobedu i sada tvrdi da je uspela da povrati svoje dostojanstvo i da joj je život sada mnogo lakši.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA