Muškarci daju odgovor na večitu dilemu: Kada je opravdano slagati devojku?

U laži su kratke noge, ili možda ipak nisu?!

  • 2

Zašto ljudi to rade ostaće večna misterija, ali naučno je dokazano da ne postoji osoba koja to s vremena na vreme ne radi. Laganje nikad nije dobro, ali mu ponekad smislimo jako dobar izgovor. Bile laži dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, one su svakodnevne u ljubavnim vezama.

Pamet u glavu i trk kod lekara: Šta znači kad vidite kako vam zvezdice lete oko glave?

Sprovedena su brojna istraživanja o ljubavnim lažima: koliko partneri lažu, zašto i o čemu lažu. Jedna studija je otkrila da čak 95 posto osoba laže partnera, a među čestim lažima je i ona kada partnera uveravaju da je bio savršen u krevetu. Ali, za koje to laži muškarci misle da su opravdane?

Šta je to DUKAN DIJETA i zbog čega je čak i Kejt Midlton odlepila za njom?

- Ni jednoj svojoj devojci nisam rekao tačan broj partnerki koje sam imao pre nje, jer mislim da nema smisla. Pitale su me skoro sve i uvek sam izmislio brojku koja nije ni blizu onoj koja je tačna. - Ivan, 27.

- Svaki put kad sretnem bivšu u teretani, to prećutim, jer znam da je potpuno besmisleno spominjati stvari koje će se pretvoriti u svađu. - Martin, 24

- Kad me pita mislim li da se ugojila, znam koji je tačan odgovor, bez obzira na stvarno stanje stvari. Isto praktikujem i kad me pita šta mislim o njenoj novoj frizuri, o njenoj odeći ili o njenim drugaricama. To su situacije u kojima žene jednostavno ne žele da čuju istinu. - Luka, 24.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Lažem o tome koliko mi se sviđaju rođendanski pokloni koje mi je kupila, jer mi se vrlo retko baš stvarno sviđaju, a ona se uvek stvarno potrudi oko njih - Denis, 25.

- Seks je uvek bio savršen, nezavisno od toga da li je bio dobar loš. - Nikola, 24.

- Lažem da imam posla kad mi se ne viđa s njom. Ponekad samo želim da budem sam, ali znam koliko bi je povredilo da joj to kažem. - Filip, 25.

Daljinac

(Telegraf.rs / index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. mart 2018 | 14:29

    Postoje slatke lazi,elem devojke i vole da se lazu,pa kad bi se osvajale devojke istinom nijedna se nebi udala,imate primera gde zene kazu uspeo me je prevariti pa sam se udala,ali mogu reci jednu istinu posto sam radio sa zenama da one kad su same u drustvu sto puta su vulgarnije nego muskarci u nekim svojim razgovorima o musko zenskim odnosima,muskarci su male bebe za njih!!! Ali nemoze se bez lazi i zena !!!

  • Darko

    25. mart 2018 | 17:21

    Lazem samo kad moram.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA