Čuvena glumica iz Igre prestola otkrila svoje najluđe veče: Bred Pit je želeo da me "kupi" za 120.000 dolara, ali nije uspeo

Čak i poznati frajeri nekad izvise za dejt sa ženama koje im se dopadaju

  • 1

Popularna glumica iz serije "Igra prestola" Emilija Klark otkrila je kako je zamalo otišla na dejt sa neodoljivim holivudskim zavodnikom Bred Pitom, ali da mu je pred nosem oteo drugi muškarac.

Sindrom varalice: Kad sumnja u sebe otpiše uspeh

Naime, reč je o humanitarnoj aukciji na kojoj je glumica u zamenu za novac ponudila svoje slobodno vreme koje bi provela sa nekim ko ponudi veću sumu za pomoć ugroženima. Zamislite samo da odgledate epizodu GOT sa Majkom zmajeva lično!

Foto: Tanjug/AP/Glumica je ostala bez daha kada je shvatila da Bred Pit želi da je "kupi"

Aukcija je počela sa 20.000 dolara, ali je Bred odmah ponudio 80.000. Zatim je cena skočila na 90.000 pre nego je glumac ponudio 120.000. Na njegovu nesreću u publici se našao galantan gospodin koji je za vreme sa glumicom ponudio neverovatnih 180.000 dolara i "maznuo" mu prelepu Emiliju praktično ispred nosa.

Foto: Guliver/Paul Drinkwater/NBCUniversal via Getty Images/Iako je ponudio veliku sumu novca, lepu glumicu su mu "maznuli" ispred nosa.

- Kada je počela aukcija shvatila sam da se Bred Pit nadmeće da me kupi. Pogledala sam preko sale i videla njegov broj u vazduhu. Na žalost, nadigran je i, eto, nije nam se dalo, rekla je u šali glumica.

Možemo samo da se nadamo da je pobednik proveo lepo vreme sa glumicom, a Bredu da poželimo više sreće drugi put.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    19. maj 2018 | 12:18

    Veliki talenat za porno filmove:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA