≫ 

Ivanka Tramp se obukla za 6.000 dinara i izgleda odlično: Sve to ima da se kupi i u Srbiji!

Možda ovo niste očekivali, ali Trampova ćerka voli da nosi garderobu koja ne košta mnogo i koju nose devojke širom sveta

  • 2

Već nekoliko meseci američki mediji seciraju stil Melanije Tramp koja se na društvenim događajima i službenim posetama sa suprugom, pojavljuje u skupocenim kreacijama, poznatih svetskih dizajnera.

Svetski modni dizajneri se zakleli da više nikada neće oblačiti Melaniju, a ona im je pripremila vrhunsku osvetu, i to sa - Srpkinjom (FOTO)

CIAO BELLA: Melanija se pojavila obavijena cvećem, a taj kaput je "težak" koliko i stan u centru Beograda (FOTOGRAFIJE DANA)

S druge strane, ćerka američkog predsednika, Ivanka Tramp, očito je naučila na greškama svoje maćehe, jer je već nekoliko puta viđena u "high-street" komadima.

Foto: Tanjug/ AP

Ovoga puta se od glave do pete obukla u jedan brend dostupan svima. Ti komadi se mogu naći i kod nas za svega 6.000 dinara!

Uz džemper s bisernim perlicama na rukavima, Ivanka je odabrala kariranu midi suknju na preklop i jednostavne crne modne dodatke.

Moramo priznati da nas je Ivanka inspirisala za sledeći "outfit" i ponudila zaista dobru ideju. Boja senfa i karirani uzorak apsolutno odlično izgledaju kad se iskombinuju zajedno i mogu se nositi i poslovno i privatno, za dan ili za veče, u zavisnosti od prilike.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • У ПРОЛАЗУ

    9. oktobar 2017 | 16:40

    ЛЕПОЈ ЖЕНИ, СВЕ ЛЕПО СТОЈИ.

  • Barla Kala

    10. oktobar 2017 | 01:25

    Daj meni 10000din., obućiću i sebe i muža i decu mnogo lepše nego što je ona obučena. Ne znaš ti ženo kako se oblace siromašne Srpkinje a umeju da izgledaju kao milion dolara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA