Torba koju je Megan Markl nosila na jednom pojavljivanju otkriva kakva je budućnost čeka

Fanovi jedva čekaju da iskopiraju njen stajling bez obzira na to šta je obukla

  • 0

Buduća vojvotkinja od Saseksa Megan Markl ima stajling za 10 i svaki put kada se pojavi fanovi požure da je iskopiraju.

Objavljena prva slika pozivnice za venčanje princa Harija i Megan Markl, a jedna reč u njoj zbunila je mnoge (FOTO)

Njen izbor odeće je sjajan, a za njim ne zaostaju ni aksesoari koji daju poseban sjaj njenom izgledu. U posetu Eikon centru u Belfastu, ona je pored sjajne suknje i kaputa ponela i torbu koja krije jednu jako važnu poruku.

Foto: Tanjug/AP

Devojka koja stoji iza ove torbice zove se Šarlot Elizabet i osnovala je svoju firmu u 21. godini, bez bilo kakve obuke i iskustva vezanog za industriju, piše metro.co.uk.

Kada je imala 19 godina ona je prošla kurs kako bi naučila kako da lansira svoj biznis, ali je dve nedelje kasnije iznenada kolabirala i izgubila osećaj u mišićima. Bez obzira na to što je paralisana, uspela je da lansira njen brend aksesoara iz kreveta!

Foto: Tanjug/AP

To što je Megan odabrala njenu torbicu među hiljadama drugih dizajnera je neka vrsta pomoći koju Megan želi da pruži. Šarlota je primalac pomoći fonda Princ Čarls pa je odabirom baš ove torbe Megan dala podršku fondu svog budućeg svekra i njegovoj zaostavštini. Time je pokazala da je spremna da se bavi humanitarnim radom i pomaže budućim generacijama kojima treba pomoć zbog bolesti.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA