≫ 

Rijana vraća u modu trend koji smo obožavale kao devojčice

Ona može da vrati bilo koji trend koji poželi ponovo na modne piste – ali i na ulice

  • 1

Rijana je dokazala da može sve što poželi pa i da vrati davno prošle trendove ponovo u modu što nam je pokazala povratkom patika sa platformom pre nekoliko godina.

Rijana proslavila 30. rođendan! Pevačica iznenadila odabirom haljine, a tek da vidite Paris Hilton i Toni Brekston! (FOTO)

Na Instagramu je predstavila novi proizvod iz njene Fenty Beauty linije koju je lansirala prošle jeseni kojim vraća popularni trend iz devedesetih – šljokice za telo.

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Odlučila je da pokuša da vrati šljokice za kojima smo sve bile lude kao devojčice, a sumnjamo da ćemo im i sada odoleti. Šljokice ona vraća na velika vrata kao tečni posvetljivač i puder.

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Pevačica je nove proizvode najavila na svom Instagram profilu u obliku Stories-a i na profilu svog beauty brenda, piše index.hr. Usledile su brojne pozitivne reakcije javnosti koja kao da je jedva čekala da se neko seti ovog zaboravljenog proizvoda iz detinjstva.

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Ove šljokice za telo u prodaju će biti lansirane u aprilu, a verujemo da će ovo poslužiti kao inspiracija i drugim dostupnim brendovima.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA