≫ 

MISS CRNE GORE: Tea Babić u Telegraf modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Upoznajte Teu Babić

  • 2

Kao neko ko je ušao u politiku, Tea ima više planova za budućnost.

Razlog zbog kog sam se odlučila na taj korak je taj jer je znala da će studirati na jednom od tri fakulteta: Pravo,Politicke nauke ili Diplomatija.

Prevagnulo je Pravo

Foto: Aleksandra Bogićević

Tei je uzor Elenor Ruzvelt,Prva dama SAD-a koja se borila za ljudska prava i emancipaciju žena.

Po njoj, isplati se biti političarka, jer žene imaju drugačiji pristup, posebno u odnosu na određene teme.

- U narednom periodu trudiću se da svojim radom doprinesem boljem položaju žena u društvu, o stvaranju uslova za jednako uživanje prava osobama s invaliditetom, na značaju njegovanja crnogorske tradicije i kulture, priča Tea..

Foto: Aleksandra Bogićević

Uz mnoštvo obaveza kako kao zvanična Miss Crne Gore tako i privatnih, ponekada može da bude teško da uskladi sve obaveze, ali uz dobru organizaciju sve je moguće.

- Za sada mi je fakultet i odgovornost prema partiji na prvom mestu, a fakultet možda bude još jedan, nikad se ne zna, objašnjava Tea.

Takođe, i moda je njena ljubav, ali i hobi, a uvek ima vremena i za dobru knjigu, zabavu i sport.

Foto: Aleksandra Bogićević

- Titula Miss CG Ova titula donela mi je mnoštvo mogućnosti, brojna iskustva, nova poznanstva. Imala sam priliku da budem počasna gošća na Svetosavskom balu u Beču i osetim se kao prava princeza i da kao predstavnica Crne Gore budem deo dogadjaja Fashion day u Parizu i dobijem brojne ponude. Ali što je najvažnije, dobila sam mogućnost da predstavljam svoju zemlju na takmičenju kao što je Miss World gde sam ostvarila svoj cilj i svojim plasmanom pomerila granice kada je u pitanju učešće Crne Gore na tom svetskom i najstarijem izboru lepote na svetu, priča Tea i dodaje:

- Sve su to nezaboravna iskustva, nešto što ostaje za ceo zivot i čega ću se uvek sa osmehom na licu prisećati.Sva ta poznanstva, ljudi koje sam upoznala, njihova kultura, običaji i način življenja je nešto što nema cenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anastasija

    29. maj 2018 | 14:26

    Prelepa devojka. Divota gledati. I u bivsoj Jugi nije bilo bas bas ovako lepih.

  • Tranzit

    30. maj 2018 | 08:46

    Prelepa. Lici na Melaniju Tramp.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA