Prošle godine su dobili 20. dete, rekli dosta je - a onda im je život spremio potpuno neočekivano iznenađenje

Deca su najveće bogatstvo, a oni koji imaju dosta dece su zaista bogati kao milioneri

  • 9

Najveća porodica u Engleskoj prošle godine dobila je 20. dete, a Su Radford (43) sada čeka 21. dete iako je dvadeseto dete, sina Arčija rodila u septembru prošle godine.

7 stvari koje roditelji moraju da nauče svoju decu ako žele da izrastu u jake ljude

Iako je tada rekla da joj je to poslednja trudnoća, sada očekuje devojčicu.

- Drago mi je da smo priču sa rađanjem završili sa tako lepim okruglim brojem, izjavila je tada Su.

Bračni par iz grada Morekambe u grofoviji Lankašir u Engleskoj prvi put se sreo kada je Su imala sedam godina. Prvog sina dobili su pre 28 godina kada je Su imala samo 14 godina. Ona i njen 4 godina stariji suprug Noel, inače vlasnici porodične pekare, nisu planirali tako veliku porodicu.

- Kada se pre 28 godina rodio Kristofer, naše najstarije dete, nsimo ni sanjali da ćemo biti blagosloveni sa još toliko dece. U našoj kući je uvek gužva, puno se radi i pomalo je ludo, ali ništa ne bismo menjali, rekla je Su.

Nova beba sada će da se priključi porodici u kojoj su već Kristofer (28), Sofi (24), Džek (21), Danijel (19), Luk i Mili (17), Kejti (15), Džejms (14), Eli (12), Ejmi (11), Džoš (10), Maks (9), Tili (7), Oskar (6), Kasper (5), Hejli (3), Fibi (2) i najmlađi Arči (9 meseci). Najmlađem su prošle godine braća i sestre dali ime jer roditelji više nisu imali ideja za ime.

Kao najveća engleska porodica, Redfordovi žive zajedno u velikoj kući koja je nekada bila dom za stare i nemoćne. Imaju deset spavaćih soba, nemaju kredite, a svake godine svi zajedno letuju s tim da pažljivo planiraju svoje troškove i unapred odvajaju budžet za rođendanske i božićne poklone. Za svaki dečiji rođendan odvoje po 100 funti za svako dete, a za Božić po 250 funti.

Noelu su predlagali da se podvrgne vazektomiji, ali on na to ne pristaje. Su i Noel već su postali deda i baba jer je njihova najstarija ćerka Sofi prošle godine dobila dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. jun 2018 | 13:46

    Pa neka im neko objasni da pilile za kontracepciju treba da pije ona a ne on🤣

  • Boza zemunac

    5. jun 2018 | 13:36

    Bravo,svaka čast.Zivi bili.Ali i država vodi računa o njima.

  • Johnny Repp

    5. jun 2018 | 14:23

    Porodica Radford verovatno dobija neku pomoć i od države jer i oni se bore protiv "bele kuge" mada svake godine imaju veći natalitet nego mortalitet. Razlog se može videti recimo i u sastavu Engleske fudbalske reprezentacije za SP u Rusiji, što bi se reklo bolje da za dvadeset godina centarfor bude sada mali Arči Radford nego Markus Rašford Junior. Nisam nacista ali primećujem da stari beli kontinent postaje svake godine tamniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA