≫ 

Jedite kao Tramp i mršavite – ovo je predsednik promenio u ishrani kako bi smršao

Predsednik je ozbiljno rešio da dovede u red svoju kilažu

  • 0

Ljubav Donalda Trampa prema brzoj hrani ovekovečena je mnogo puta u prošlosti, a svi se sećamo njegove porudžbine u Meku od dva Big Meka, dva Filet-O-Fish i čokoladnog milkšejka – ali to je sada za njega prošlost.

Mnoge žene na Instagramu koriste ovaj trik kako bi izgledale savršeno - i uspevaju da prevare sve

Nedavno je procurela informacija da predsednik pokušava da smanji nezdravu hranu, tako što jede hamburger samo sa pola zemičke. Navodno mu je naloženo da promeni mnogo toga u svakodnevnoj ishrani, a u Beloj kući se promenio meni ne bi li predsednik smršao par kilograma.

Tramp mora da vodi računa o ishrani Foto: Tanjug/AP

Poznat je po tome što obožava dobar stek sa dosta kečapa, ali je sada zamenio stek ribom i u poznatom Internacionalnom Hotelu Tramp, predsednik je poručio ribu. CNN piše da je u Belu kuću stigao nutricionista kako bi pokazao šefu kuhinje kako da smanji kalorijski unos u predsednikovim obrocima, ali i da smanji količinu masti.

Navodno se sada njegovi obroci služe uz veliku količinu povrća, iako količina povrća koju pojede nije poznata. Nedavno je prestao da jede celu zemičku uz hamburger kako bi malo popravio svoje zdravlje. Trampova žena Melanija i ćerka Ivanka mu pomažu u tome da smrša tako što će da usvoji zdrave životne navike pored pretrpanog rasporeda koji ima.

Tramp sada više konzumira ribu, a manje jede stek Foto-ilustracija: Pixabay.com

U januaru, Roni Džekson lekar u Beloj kući izjavio je da Tramp ne želi da vežba. Sistematski pregled pokazao je da on ima 108,5 kilograma. Uprkos što po Indeksu telesne težine Tramp spada u kategoriju "prekomerna težina", doktor je rekao da je njegovo zdravlje odlično.

(Telegraf.rs/independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA