≫ 

Da li ga sipate preko ili umačete: Način na koji stavljate kečap na pomfrit otkriva kakva ste osoba

Svi ljudi na svetu se mogu podeliti na četiri tipa ličnosti, a u koju kategoriju se vi ubrajate zavisi samo od toga kako jedete kečap

  • 7

Kečap se nalazi u sasvim odvojenoj grupi hrane i o vašim osobinama može reći mnogo toga. Svi vole kečap i uvek će ga rado stavljati na pomfrit, morate priznati da lepo prženi krompirići nisu ni izbliza ukusni bez kečapa. Osim toga, da li možete da zamislite picu bez kečapa?

Debeo novčanik ili nešto drugo?! Šta žene žele od muškaraca koji nemaju mnogo novca?

Ali, da se vratimo na krompir, može ga jesti sa sirom, umotati u slaninu, ili u bilo šta drugo... Ipak, kečap daje krompirićima onu posebnu slast. Ne biste nikad ni pomislili da nešto poput načina na koji stavljate kečap na pomfrit može da kaže nešto o vašoj ličnosti, ali može.

Šta način na koji stavljate kečap na pomfrit govori o vama?

1. Umačete pomfrit u kečap koji dolazi u maloj posudici

Vi ste osoba čije misli sežu daleko u budućnost. Vi ste osoba koju ne nosi krilatica "misli veliko ili idi kući", ali zato čvrsto verujete u "manje je više".

Foto:Pixabay.com

2. Stavljate kečap sa strane tanjira i u to umačete pomfrit

Vi volite kontrolu. Volite da donosite odluke i da sami odlučujete koliko tačno kečapa želite na vašem tanjiru. Znate šta želite i kada to želite. Vi uvek pokrijete jedan krompirić kečapom, dok drugi jedva umočite u njega. To je zato što želite da od života uzmete sve što vam se sviđa. Ako vam se sviđaju dve stvari, nećete se odlučiti za jednu, već ćete uzeti obe.

Foto:Pixabay.com

3. Lagano sipate kečap svuda po pomfritu

Vi volite iznenađenja, izuzetno su nepredvidivi i jako vam je teško da donosite odluke. Možda želite mnogo kečapa na jednom krompiriću, ali ne toliko na drugom? Niko u napred ne može da zna šta ćete reći ili uraditi. Vi ste prava definicija onoga što je divlja priroda.

Foto:Pixabay.com

4. Potpuno potapate pomfrit u kečap

Ako potapate kečap u pomfrit, vi ste izuzetno jaka osoba. Uvek radite najviše što možete, i to u svakom aspektu vašeg života, a takvi ste i kad je u pitanju hrana. Ali, da li je zaista potrebno da kupate pomfrit u toj količini kečapa? Verovatno ne, ali vas nije briga za to. Radite ono što želite i ne zanima vas šta ko ima da kaže o tome.

Foto:Pixabay.com

Probali smo ajvar vredan 50.000 dolara:

(Telegraf.rs / Izvor: spoonuniversity.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA