Jedina tajna brzog mršavljenja sa kojom je Kejt Midlton skinula kilažu odmah posle porođaja

Skoro odmah nakon drugog porođaja, Kejt se vratila u formu, zbog toga je kritičari nazivaju "super mama"

  • 1

Skidanje suvišne kilaže, nakon trudnoće je noćna mora svake žene. Uprkos ogromnoj količini emocionalnog stresa, nova mama neguje svoju bebu sa ljubavlju, brigom i naklonjenošću, što podrazumeva da i sama mora dobro da jede, da bi svojoj bebi obezbedila najbolju hranu preko svog mleka. Zbog toga je teško skinuti kilograme nakon porođaja, ali za Kejt Midlton to nije prepreka. Skoro odmah nakon drugog porođaja, Kejt se vratila u formu.

5 modnih zakona Džeki Kenedi zbog kojih je i dan danas modna ikona koju svi slede

Vojvotkinja od Kembridža je jedan od najboljih primera kako žena čak i nakon porođaja može izgledati odlično. Sa svoje troje dece, Kejt sada uživa, a za svoje brzo mršavljenje ona ima jednostavan recept.

Foto: Tanjug/AP / Vojvotkinja od Kembridža je jedan od najboljih primera kako žena nakon porođaja može izgledati odlično

Kejt Midlton je imala svoj prvi javni nastup samo sedam sati nakon što se rodio princ Luis. Vojvotkinja je dan nakon porođaja, svog starijeg sina Džodža odvela u školu. I naravno, vratila se u formu samo nekoliko nedelja nakon trudnoće. Kritičari i kraljevski posmatrači je nazivaju "super mama", a u čemu je njena tajna?

Jednostavno, Kejt kaže da je tajna njenog mršavljenja u tome što stalno trči za decom. Poznato je da se Kejt često igra sa njima, kraljevska majka je često naglašava važnost provođenja vremena sa decom zbog zbližavanja.

Foto: Tanjug/AP / Kejt Midlton se često igra i trči sa svojom decom

Princ i Vojvotkinja su oduvek govorili to da žele da njihova deca imaju normalan život, umesto da budu u centru pažnje. Vilijam i Kejt su odlučili da će sačekati pre nego što otkriju Džordžu (koji je treći u redu za presto) njegove buduće odgovornosti.

Foto: Tanjug/AP / Princ i Vojvotkinja su oduvek govorili to da žele da njihova deca imaju normalan život, umesto da budu u centru pažnje

(Telegraf.rs / Izvor: msn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA