• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

PKS najavila Međunarodni poslovni forum u Temišvaru 9. i 10. maja

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvodnevni poslovni skup organizuje Privredna komora industrije i poljoprivrede regije Timiš iz Rumunije

  • 0
Privredna komora Srbije Foto: Milena Đorđević

Privredna komora Srbije (PKS) najavila je da će u Temišvaru 9. i 10. maja biti održan "Međunarodni poslovni forum Rumunija - Srbija - Turska - Nemačka - Italija - Poljska - Bosna i Hercegovina" i poslovni susreti kompanija.

Kako je saopšteno, ovaj dvodnevni poslovni skup organizuje Privredna komora industrije i poljoprivrede regije Timiš iz Rumunije.

Dodaje se da PKS organizuje posetu privredne delegacije Srbije koja će uzeti učešće u radu skupa, kako bi se kompanijama iz naše zemlje pružila mogućnost da razgovaraju sa kompanijama iz šest zemalja pod jednim krovom u okviru poslovnih susreta.

Na poslovnom forumu biće prisutne kompanije iz Nemačke, Italije, Poljske, Turske, BiH i Rumunije iz sektora energetike, poljoprivredne i prehrambene industrije, IKT-a i industrije nameštaja.

U saopštenju se ističe da će prijavljene kompanije iz Srbije imati mogućnost da direktno organizuju svoje B2B razgovore sa kompanijama iz drugih zemalja učesnica skupa putem onlajn platforme.

Tokom trajanja skupa zainteresovane kompanije će imati i mogućnost izlaganja svojih proizvoda na štandu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>