ZAGREVANJE PRED ARENU: Georgiev hitovima zadivio u krcatom "Ušću" (FOTO)

Poznati kantautor nastupio je u popularnom beogradskom tržnom centru, gde su mu društvo pravili koleginica Tijana Bogićević i kolega Željko Vasić

  • 1

Spektakularnim nastupom poznatog kantautora Vlada Georgieva proslavljen je peti rođendan "Ušće Šoping Centra". Poznat kao miljenik mnogih dama, Georgiev je prisutnima priredio odličan muzički program i pružio im pravu priliku da uživaju u bogatom repertoaru pesama među kojima se posebno izdvajaju "Iskreno", "Anđele" i "Hej ti".

- Uvek mi je zadovoljstvo da muzikom uveličam događaje kao što je ovaj danas. U publici sam video svoje verne fanove, ali i cele porodice, a to mi je dodatno popravilo raspoloženje, moram da priznam. Nadam se da su uživali u mojoj muzici, kao i u nastupu mojih kolega, Tijane i Željka - izjavio je Vlado, koji će 16. maja održati koncert u beogradskoj "Kombank areni".

Više nego raspoložene posetioce i atmosferu pred koncert zagrejali su pevači Željko Vasić i Tijana Bogićević, izvodeći najpopularije muzičke numere, a dodatni osmeh na licu izazivali su i maskirani prolaznici u svemirskim kostimima.

Celodnevna svečana proslava obeležena je pesmom, igrom i nezaobilaznim rođendanskim kolačima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA