EKSKLUZIVNO: Karleuša snima duet sa Lejdi Gagom! (FOTO) (VIDEO)

- Ne možemo da pričamo o projektu, jer ništa još uvek nije zvanično. Jelena veoma poštuje Lejdi Gagu i njenu muziku smatra fenomenom današnjice. Gaga je svojom pojavom umnogome slična Jeleni, a pretrpela je i određeni medijski linč, koji naša diva svakodnevno trpi - rečeno nam je u Jeleninoj PR službi

  • 8

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Jelena Karleuša snimiće duet na engleskom jeziku sa svojim najvećim idolom, Lejdi Gagom. Naime, pregovori su u toku, ali je izvesno da će do susreta dve pevačice doći, budući da je Gaga čula pesmu i oduševila se, jer je aranžman potpuno inovativan, a Jelena je glasom predstavila novu eru u savremenoj muzici.

Naime, menadžeri srpske barbike kontaktirali su tim Lejdi Gage, sa namerom da im predlože duet. Na prvu loptu, pesma nije naišla na odobravanje tima, ali se ispostavilo da se američkoj pevačici mnogo svidela. Budući da je njena reč poslednja, šefica je naredila da se kontaktira Karleušin tim, te da joj predloži saradnju.

Naravno, vest je oduševila Jelenu, koja je već nekoliko dana ushićena što će ukrstiti glas sa najvećom pop-pevačicom današnjice, a nije tajna da Džej Kej obožava kontroverznu divu.

Podsetimo, strani mediji su našu pevačicu upoređivali upravo sa Stefani Đermanotom, nazvavši je "preteča Lejdi Gage", odnosno "Gaga pre Gage".

Pozvali smo PR službu Jelene Karleuše, gde su nam indirektno potvrdili da je susret moguć.

- Odakle vam ta informacija? Ne možemo da pričamo o projektu, jer ništa još uvek nije zvanično. Jelena veoma poštuje Lejdi Gagu i njenu muziku smatra fenomenom današnjice. Gaga je svojom pojavom umnogome slična Jeleni, a pretrpela je i određeni medijski linč, koji naša diva svakodnevno trpi - rekao nam je menadžer plavokose pevačice.

Budući da je Jelena kroz karijeru nekoliko puta pevala na engleskom jeziku, ovaj poduhvat biće pravo osveženje za domaće, ali i strano tržište.

Podsetimo se kako plavokosa pevačica peva na engleskom jeziku:

(Telegraf.rs/ A. Prililić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA