GEORGIEV: Ne čačkam gaće kao Nadal (VIDEO)

"Nemam takve rituale. Popijem uglavnom vode, jer kad se peva, mnogo se dehidrira, brzo se gubi tečnost zbog bržeg disanja", rekao je poznati pevač, koji će 16. maja održati koncert u "Kombank areni"

  • 1

Popularni pevač Vlado Georgiev se već uveliko priprema za svoj solistički koncert, koji će održati 16. maja u "Kombank areni". Popularni Barba rekao je za emisiju "Glamur" televizije "Hepi" da će na njegovom nastupu u Beogradu biti iznenađenja za fanove, a na pitanje koji je njegov provereni ritual pred izlazak na scenu, odgovorio je sledeće:

- Misliš na ono kad Nadal čačka gaće. Nemam takve rituale. Popijem uglavnom vode, jer kad se peva, mnogo se dehidrira, brzo se gubi tečnost zbog bržeg disanja. Eventualno, ako je nešto baš, baš jako bitno, popijem malo piva. Najbolje je samo izađi i sresti se sa svojom publikom, pogledati se sa svojim bendom i početi. To je nezamenljiv osećaj - istakao je Vlado.

Georgiev je takođe naveo da njegove fanove očekuje dosta iznenađenja pred njegov koncert u "Areni" i da očekuje da to bude jedno fenomenalno veče.

Da podsetimo, Vlado je pre nekoliko dana održao koncert u "Ušće šoping centru" i priredio nastup za pamćenje.

Pogledajte prilog emisije "Glamur":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA