KRISTIJAN: Neću s devojkama nižeg morala! (FOTO)

- Meni je krivo što sam se upoznao s tom kraljicom silikona i što me dovode uopšte u vezu s devojkom koja je izrazila želju da se slika sa mnom - kaže Golubović

  • 4

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da se silikonska kraljica Tijana Đuričić navodno bavi prostitucijom, oglasio se i Kristijan Golubović, sa kojim su je dovodili u vezu, te rekao da ne želi nikakav kontakt sa starletom.

Kristijan je bio zatečen nakon saznanja čime se Tijane Đuričić, zapravo bavi.

Meni je krivo što sam se upoznao s njom i što me dovode upšte u vezu sa devojkom koja je izrazila želju da se slika sa mnom. Ona je kontaktirala jutros sa mnom i rekla mi je da nije istina da je osuđena za prostituciju i da se time ne bavi. Na to sam joj rekao da me takve stvari ne zanimaju i da ne želim nikakav kontakt s njom. Dosta sam u medijima ispljuvan i nisam ja za takvu vrstu devojaka koje su u javnosti okarakterisane kao devojke nižeg morala - izjavio je Kristijan Golubović za "Naše Novine".

Podsetimo, jedini preživeli iz filma "Vidimo se u čitulji" i beogradska starleta upoznali su se na njenu inicijativu, a nakon što je opasni momak shvatio da Tijana želi vezu, otkačio ju je i rekao da ne želi ništa sa silikonskim devojkama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko...

    3. april 2014 | 15:48

    S snimi plocice u pozadini?!xaxaaaa jooj muko pa bolje da si sredila svoj zivotni prostor koji koristis nego sto si sebe nagrdila silikonima...haos!!:))

  • Petra

    3. april 2014 | 18:54

    Ај сад врати тог питона где му је место, скини канџе и узми орибај те плочице. Боље да су твоји реновирали купатило, уместо што су те претворили у наказу.

  • Jack

    4. april 2014 | 15:10

    Pitam se sta li je odvratnije? Plocice, ili kreatura ispred njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA