PROGOVORIO BANE SANŠAJN: Nisam dilovao drogu, nisam drukao dilere!

- Koliko kontradiktornosti, laži i kleveta će uslediti u narednim danima ćemo videti. Vekovima je poznato da su zloba i zavist harali Srbijom. Želim da se zahvalim svima koji me podržavaju usled bezbroj lažnih optužbi iz medija - napisao je pevač grupe Sanšajn na Fejsbuku

  • 12

Branko Bojović, poznatiji kao Bane Sanšajn, koji je juče popodne pušten iz pritvora, nakon što je 6. aprila uhapšen zbog posedovanja šest paketića spida, oglasio se povodom ovog slučaja i na svojoj Fejsbuk stranici je, između ostalog, napisao da ga mediji lažno optužuju kao i da želi da se zahvali svima koji ga podržavaju. 

- Želim da se zahvalim svima koji me podržavaju usled bezbroj lažnih optužbi iz medija. Pritisak na mene i mog advokata je ogroman. Već je u najavi tekst, kojim mi trenutno prete dnevni listovi kako su navodno dobili novi izveštaj kako sam ja "odrukao sve dilere po Beogradu?!" Koliko kontradiktornosti, laži i kleveta će uslediti u narednim danima ćemo videti. VEKOVIMA JE JE POZNATO DA SU ZLOBA I ZAVIST HARALI SRBIJOM! - navodi se u poruci koju je Bojović uputio javnosti.

Da podsetimo, Bane Sanšajn će se braniti sa slobode jer je sudija procenio da ne postoje razlozi za određivanje pritvora. Na saslušanju je Bojović izjavio da nije diler kao i da je drogu kupio za sopstvenu upotrebu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    9. april 2014 | 14:39

    Kupio sest kesica spida za licnu upotrebu...aha

  • pekar

    9. april 2014 | 17:50

    Ja mu verujem jer po njegovom fizickom izgledu danas se vidi da je za licnu upotrebu....

  • zik

    9. april 2014 | 12:33

    Podrška za Baneta! Vole te Blokovi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA