Tviter vikend: Kim proba grudnjak, JK piše knjigu, Biber slavi punoletstvo!

Protekle nedelje svetske i domaće zvezde bile više nego aktivne na društvenoj mreži stavljajući svoju privatnost na uvid javnosti

  • 0

Tviter je postao jedan od omiljenih načina slavnih za komunikaciju sa svojim obožavaocima, a protekla selebriti nedelja bila je više nego zanimljiva, bar što se ove društvene mreže tiče.

Mlada glumica i pevačica Selena Gomez družila se sa prijateljicom Lili Kolins, Maraja Keri se vratila u studio i snima nove pesme, Viktorija Bekam pozirala je ispred ogledala taman pre žurke Oskara, dok je Kim Kardašijan pozirala u grudnjaku kako bi pokazala svoj ravan stomak i lepo lice bez šminke.

Džastin Biber često objavljuje novosti na Tviteru, baš kao i njegova devojka Selena Gomez. Tako je mladi pevač 1. marta proslavio 18. rođendan, a na proslavi se nije odvajao od svoje lepe djevojke, pa je obasipao poljubcima.

I Nina Badrić voli da koristi popularnu društvenu mrežu, koji joj je nakon operacije glasnih žica Tviter postao omiljeno sredstvo komunikacije sa svojim obožavaocima. Ali i sa suprugom, jer je kako kaže sledeća dva meseca "žena bez tona".

Koko objavljuje svoje fotografije često i uvijek je provokativna. Tako je protekle nedelje objavila svoju fotku tokom vežbanja tzv. 'vazdušne joge'. 'Pogledajte, bez ruku! Upravo balansiram upotrebljavajući samo moje mišiće. Ove je prvi put da radim 'vazdušnu jogu', pohvalila se starleta srpskog porekla.

Bilo je tu i onih željnih pažnje, pa je tako manekenka Sofia Kejhel pozirala u već odmakloj trudnoći. Pažnju medija privukla je nakon revije dizajnerke šešira Robin Kols gde je prošetala potpuno gola.

Ceca Ražnatović je od skora na Tviteru, ali je veoma aktivna. Ona je za svoje pratioce na Tviteru postavila video u kome ih pozdravlja, jer nije u mogućnosti da im svima posebno odgovori. Jelena Karleuša je upravo na ovoj socijalnoj mreži najavila da će pisati knjigu, a srpska snajka Adriana Lima postavila je fotografije iz aviona tokom leta za Istanbul i fotografiju sa suprugom Markom Jarićem sa večere u Majamiju.

Pogledajte u galeriji kako je protekla selebriti nedelja.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA