LUDA ŽURKA, MUZIKA I POZNATI: Magazin "Puls" proslavio osmi rođendan (FOTO)

Ana Kokić, Željko Šašić, Kristina Kovač, Daniel Kajmakoski i mnogi drugi vipovci uveličali su slavlje časopisa o poznatima

  • 5

Časopis "Puls" proslavio je u klubu "Diva" u Grand kazinu svoj osmi rođendan, a na ovom događaju prisustvovale su mnoge poznate ličnosti.

U dobroj i veseloj atmosferi, goste zabavljali su razni muzički gosti. Prvo su se mikrofona latili članovi sastava "Doktori", a zvezde nedavno završenog takmilaenja "X Factor" pokazali su ponovo svoj pevački talenat.

Voditeljka Ivon Jafali, koja je bila zadužena da vodi program, pozdravila je prisutne i čestitala "Pulsu" rođendan.

Ubrzo zatim, klubom "Diva" se ponovo zaorila pesma, a svojim hitovima goste su zabavljale domaće muzičke zvezde, poput Ane Kokić, Danijele Vranić, Sare Jovanović, Saške Jankovič i drugih.

Pored navedenih vipovaca, slavlju su prisustvovala je i druge poznate ličnosti, kao što su Željko Šašić, koji je bio u društvu verenice Katarine Lazić, Kristina Kovač, Sara Trajanović, Boris Stamenković, Katarina Grujić, Andrija Aki Marković sa devojkom, Ivan Marinković, Daniel Kajmakoski, Tamara Milanović i ostali.

Na kraju večeri, gosti su počastili rođendanskom tortom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA