Najpoželjnije žene sveta - 9. Rijana

Telegraf predstavlja pevačicu Rijanu, koja se našla na 9. mestu top liste najpoželjnijih žena sveta prema izboru internet sajta ask.com

  • 0

Internet sajt ask.com objavio je rezultate ankete sa pitanjem - Koje su najpoželjnije žene sveta?  Telegraf svakog dana predstalja po jednu izabranu lepoticu. Na devetom mestu našla se pevačica Rijana!

Rijana je danas jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na svetu. Iako ima tek 24 godine, do sad ima 11 pesama na prvom mestu top lista  i tako je postala najmlađi muzičar koji je uspeo da ostvari takav uspeh. Rođena je na Barbadosu pod imenom Robin Rijana Fenti i ima dva mlađa brata. Odrasla je na rege muzici, a detinjstvo joj je obeležila očeva zavisnost od kokaina, alkohola i marihuane. Roditelji su joj se razveli kad joj je bilo 14 godina. Kao dete, Rijana je sa ocem prodavala odeću na ulici.

U srednjoj školi osniva svoj prvi bend. Pevačica je svojevremeno bila u vojsci, a kad se vratila rešila je da nastavi svoju muzičku karijeru. Prelomni trenutak u njenoj karijeri dešava se krajem 2003, kada upoznaje muzičke producente Karla Starkena i Ivana Rodžersa i to u svojoj domovini. Njih dvojica su bili na odmoru na Barbadosu, kada su primetili Rijanu kako peva. Prvi album objavljuje dve godine kasnije, a postaje planetarno popularna 2007. sa hitom "Umbrella", koji je uradila sa čuvenim Džej Zijem. Od tog momenta Rijana niže hit za hitom i od fine devojčice postaje bezobraznica.

Karijeru ove pevačice obeležila je i veza sa muzičerem Krisom Braunom, koji ju je pre tri godine pretuako, a sada se šuška da su njih dvoje opet u vezi.

(N. Ilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA