JOVANA JOKSIMOVIĆ: Presrećna sam, sin mi je promenio život

- Ne može rečima da se opiše taj osećaj. Verovatno sve žene koje imaju dete znaju kakva je to radost - rekla je novopečena mama

  • 3
Željko Joksimović i Jovana Janković sa detetom, porodilište, sin, porođaj Foto: Milena Đorđević

Poznata voditeljka Jovana Joksimović, koja pre izvesnog vremena na svet donela dečaka Kostu, rekla je da joj je njen sin doneo veliku radost. Novopečena mama je u intervjuu za magazin "Story" otkrila svoja najintimnija osećanja, razmišljanja, ali i božanstvenu svakodnevicu koju sada živi.

- Ne može rečima da se opiše taj osećaj. Verovatno sve žene koje imaju dete znaju kakva je to radost... - navela je Jovana za ovaj časopis, a na pitanje da li je pristalica dojenja deteta, ona je odgovorila sledeće:

- Ukoliko je to ikako moguće, apsolutno sam za to da majka doji svoju bebu. Kada je o tome reč, srećna sam što je kod mene sve u najboljem redu - istakla je voditeljka Jutarnjeg programa televizije "Pink".

Kao što je već poznato, Jovana je sa svojim naslednikom Kostom, i u pratnji svog supruga pevača Željka Joksimovića pre neki dan je sa osmehom napustila bolnicu u kojoj se porodila.

(Telegraf.rs/izvor: "Story")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    18. april 2014 | 21:34

    Na zalost ali nas narod vise interesuje koliko je placen porodjaj, da li je kolevka firmirana, da li ima frizera u porodilistu nego kakav je utisak kada se dobije dete ....

  • Srp

    18. april 2014 | 22:37

    Koga je briga.

  • Liki

    19. april 2014 | 11:04

    Samo da mali ne bude BELOTREPTAN na mamu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA