Hostesa nije prepoznala Gorana Bregovića

Popularni Brega morao je da kaže svoje ime i prezime kako bi prisustvovao žurki povodom otvaranja "Grand" televizije

  • 15

Poznati muzičar Goran Bregović, koji je prošli utorak prisustvovao proslavi povodom otvaranja "Grand" televizije, nije mogao tek tako da uđe u salu. Kako prenosi "Alo!", popularnog Bregu navodno nije prepoznala hostesa i koja mu nije dozvolila da prođe

- Gospodine, ima li vas na spisku? Recite mi ime i prezime - rekla je devojka koja je bila zadužena da smesti goste za sto.

Bregović se nasmejao i ljubazno predstavio, a hostesa nakon što mu je pokazala gde mu je mesto u sali, izašla je napolje i prokomentarisala da se jako obrukala.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Louis Krstic

    20. april 2014 | 18:27

    Hostesa se nije obrukala ni malo. Niko nije obavezan da bilo koga prepoznaje po bilo kakvim i kojim vrednostima. Ako taj neko i ima vrednosti on nikada neće insistirati da da neko treba da ga prepoznaje. Otuda. obrukala bi se da je izašla izvan okvira uljudnosti na poslu kojeg je radila. Insistiranje na prepoznavanje je insistiranje na idolopokonstvo. Otuda, glavu gore hostesa i ne guraj se u kalupe i šeme društva koje ih je koristilo i izrodilo veliku bolest društva koje danas nezna kako da se ozvuče iz sopstvenog blata.

  • Vrach

    20. april 2014 | 14:05

    Svaka joj cast, ja bih je licno castio za ovakav postupak. Svi do jednog kvazi umetnici..

  • Nije nego

    20. april 2014 | 15:19

    Obrukala si se kad si izasla napolje i rekla...to sto si rekla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA