MILIONERI I BEZ SLAVE: Ove poznate ličnosti su i kao deca bile bogate (FOTO)

Poznate ličnosti poput Lejde Gage, Adama Levina, Lane Del Rej nisu mučili muku u detinjstvu sa finansijama, jer već bili materijalno obezbeđeni

  • 6

Većina svetskih zvezda stekla je svoje materijalno bogatstvo tek što su postale popularne. Međutim, nekima od njih nije ni trebala slava kako bi obezbedili status milionera, i to iz prostog razloga što su već od rođenja bili finansijski obezbeđeni i situirani.

Na ovom spisku se nalazi pevačica Lejdi Gaga, koja je odrasla dobrostojećem delu Njujorka uz majku Sintiju Biset i oca Džozefa Đermanotu,  inače internet preduzentika, koji su itekako imali novac.

Sledeća na redu je glumica Kristen Stjuart. Zvezda serijala filmova "Saga sumraka" živela je svojevremenu u kući u holivudskim brdima u vrednosti od 1,75 miliona dolara.

Lana Del Rej nije oskudevala u finansijama budući da je njen otac Rob Grant predsednik kompanije "Web Media Properties". Dok je živela u Njujorku, pevačica je posećivala privatnu školu čija školarina iznosi 40.000 dolara mesečno. Međutim, Lana tvrdi da je skromna kada je novac u pitanju.

Adam Levin, pevač grupe "Maroon 5", nije morao da vodi računa o parama, poštoj je njegov otac Fred vlasnik lanca konfekcijskih prodavnica pod nazivom "Mr. Frederick".

Pevačica Kesi, devojka repera Pi Didija, je takođe na ovoj listi. Ona je odrasla u mestu Novi London u Konektikatu, gde je pohađala školu čija je školarina bila u visini od 26.000 dolara.

Naravno, ništa bez Paris Hilton. Ova plavokosa lepotica naslednica je "Hilton" imperije, u čijem sastavu se nalazi poznati lanac hotela.

Kantri zvezda Tejlor Svift ima takođe bogate roditelj. Njen otac se bavio marketingom, a porodica od Sviftove živela je na imanju koje se prostire na površini od 44,515 metara kvadratnih.

Majli Sajrus isto nije oskudevala kada je reč o finansijama, pošto je njen otac, poznati muzičar Bili Rej Sajrus, već zarađivao milione.

Američka glumica Bruk Šilds ima plemićko poreklo, koje vuče  iz Italije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojanica

    20. april 2014 | 16:57

    ,, Naravno ništa bez Paris Hilton" hahaha bilo bi nam bolje bez nje :D

  • Lolll

    20. april 2014 | 17:10

    40 000 $ mesecno? Divno. Sve bolje od boljeg.

  • nemamime

    20. april 2014 | 19:17

    Majli je svojevremeno bila najbogatija tinejdzerka na svetu, a Lana Del Rej je imala neuspesnu karijeru prije ove (ne znam sad kako se zvala) i njen cale je platio da se izbrisu svi podaci o njoj tada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA