SEKA SEKLA TORTU, ZORICA BRUNCLIK ZABAVLJALA HITOVIMA: Ovako je "Glamur" proslavio 300. emisiju (FOTO)

Ekipa emisije televizije "Hepi" pripremila je za svoje goste spektakularnu žurku u jednom prestoničkom klubu, a slavlju su prisustvovale i Nikolija Jovanović, Dajana Jakšić, kao i mnoge druge poznate ličnosti, koje su uživale do jutra

  • 6

Emisija "Glamur" Hepi televizije, proslavila je tristotu emitovanu emisiju žurkom za poznate zvanice u klubu "XY". Za dobru atmosferu potrudila se Zorica Brunclik koja je dobro raspoložena zabavljala kolege i prijatelje do ranih jutarnjih sati.

Među prvima na žurku stigla je Nikolija Jovanović, sa svojim partnerom iz "Plesa sa zvezdama Ignjatom" Filipovićem, zatim pevačice Milena Vučić, Dajana Jakšić, Mina Kostić, Jadranka Barjaktarović, pevač Ćemo, bračni par i mlade zvezde "Granda" Nikolina i Saša Kapor, kao i bivši učesnik "Farme" Ivan Marinković.

Seka Aleksić došla je da poželi srećan rođendan i preseče "Glamurovu" tortu u društvu muža Veljka Piljikića i Nemanje Pajića, dok se Zorica Brunclik za kašnjenje na žurku odužila Glamuru spletom svojih najvećih hitova što se kasnije pretvorilo u mini koncert koji je zvanicama itekako prijao.

Goste je zabavljao bend "Talasna dužina" sa specijalnim gostom Dejanom Matićem.

Urednik i voditelj emisije Ognjen Nestorović održao je govor u znak zahvalnosti svima onima koji su poslednjih skoro dve godine bili verni jednom od najgledanijih televizijskih magazina posvećenom poznatim i slavnima.

-Hvala vam što ste došli da nam ulepšate slavlje.300. emisija nije mala stvar, a bez svih vas ovo sigurno ne bi izgledalo ovako kako izgleda. Hvala i kolegama novinarima koji su došli da nas podrže večeras, dobro se provedite i nastavite da budete glamurozni - rekao je Nestorović.

Pogledajte kako je bilo na proslavi 300. emisije "Glamura":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA