BRAVO ŠOU: Licenca za 4 zemlje, poziv za festival u Berlinu, pohvale sa svih strana!

- Dobili smo ponudu da prodamo licencu za emisiju Hrvatskoj, Bukaskoj, Makedoniji i Sloveniji, a već je stigao poziv da se ovaj format nađe i na najvećem svetskom sajmu i takmičenju TV produkcije u Berlinu - rekao je za Telegraf vlasnik ružičaste televizije

  • 10

Emisija "Bravo šou" već posle prvog emitovanja postala je veliki hit u regionu. Osim velike gledanosti, "Pinkovo" novo produkcijsko čudo potvrdu vrednosti dobilo je i ponudom za preuzimanje licence u čak 4 države u regionu - Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji!

U izjavi za Telegraf, Željko Mitrović, koji stoji iza čitavog projekta kaže da je više nego prijatno iznenađen reakcijama:

- Pohvale stižu sa svih strana, a posebno smo ponosni na to da se većina tih pohvala odnosi na naše podizanje kulturnog nivoa čitavog projekta i na to što smo uspeli da pokažemo da publika u Srbiji nije glupa i nepismena, kako mnogi misle - kaže prvi čovek Pinka, i dodaje:

- Srpski gledaoci su zaslužili i bolji igrani program i bolju muziku i bolju produkciju i prvi Pinkov odgovor na to je - "Bravo šou". Dokaz da smo na dobrom putu stigao je iz regiona, ali i iz sveta. Dobili smo ponudu da prodamo licencu za emisiju Hrvatskoj, Bukaskoj, Makedoniji i Sloveniji, a već je stigao poziv da se ovaj format nađe i na najvećem svetskom sajmu i takmičenju TV produkcije u Berlinu (nekadašnji festival u Montreu) - ponosno zaključuje Željko Mitrović za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA