Najlepše žene sveta - 8. Kim Kardašijan

Telegraf predstavlja Kim Kardašijan, koja se našla na 8. mestu top liste najpoželjnijih žena sveta, prema izboru internet sajta ask.com

  • 1

Internet sajt ask.com objavio je rezultate ankete sa pitanjem - Koje su najpoželjnije žene sveta?  Telegraf svakog dana predstalja po jednu izabranu lepoticu. Na osmom mestu našla se starleta Kim Kardašijan!

Starleta Kim Kardašijan postala je popularna po rijaliti programima "Keeping Up With Kardashians", "Kortney and Kim Take New York", ali glavni krivac za njen uspeh je Paris Hilton, koja je progurala u svet slavnih kada je dobila i ulogu u seriji "Beyond the Break". Međutim, njena karijera doživljava procvat kada je objavljen njen privatni pornić sa muzičarem Rej Džejem. Taj film je objavila kuća "Vivid" kupivši prava za milion dolara pod nazivom "Kim Kardašijan: Superstar".

Pošto je cela priča dospela do suda, TV zvezda je uspela da, posle presude u njenu korist, zaradi pet miliona dolara. A onda je počela da se bavi i dizajniranjem odeće i i parfema. Tako je 2010. bila najplaćenija zevzda iz rijalitija sa godišnjom zaradom od 6 miliona dolara.

Kim je bila udata prvo 2000. za producenta Dejmona Tomasa, a razvela se 2004. Bila je u vezi sa pevačem Rej Džejem, sa kojim je snimila i čuveni video, zatim sa ragbi igračem Redži Bušem, sportistom Majlsom Ostinom i modelom Gabrijelom Obrijem.

Prošle godine Kim se udala za košarkaša Krisa Hamphrisa na javnom venčanju koje je trebalo da bude nalik na venčanje Princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža. I pored glamuroznog venčanja, brak je potrajao svega 72 dana.

(N. Ilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA