MARKO JARIĆ: Adrijana je veoma ljubomorna, ali možda se pomirimo! (FOTO)

- Adrijana je, kao većina žena, malo ljubomornija. Kad god sam ovde, ona uvek pogleda naše medije da vidi šta pišu o meni - izjavio je Jarić

  • 17

Košarkaš Marko Jarić progovorio je o razvodu od Adrijane Lime! Jarić je gostovao u emisiji Ivana Ivanovića i tom prilikom pričao o svojoj karijeri, ali i o temi koja intrigira čitav svet.

- Već sam i oguglao na sve naslove. Kad je u pitanju familija, to je malo specifično pitanje. Adrijana i ja smo dugo pričali o razlazu i došli smo u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju, stvara se negativna energija, ne funkcionišemo kako treba. Da li će biti pauze ili za stalno, ne znamo. Treba oboje da poradimo na sebi, pa ćemo videti. Svaki dan ćemo provoditi vreme sa decom. Ja sam i dalje zaštitnički nastrojen prema svojoj familiji. Imam veliko poštovanje prema Adrijani, koja je majka moje dece - rekao je Jarić Ivanu.

Adrijana je, kao većina žena, malo ljubomornija. Kad god sam ovde, ona uvek pogleda naše medije. Zato mi jako smeta kada novinari izmišljaju priče koje potiču od "pouzdanih izvora" - dodao je Jarić.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA