CECA: Sina mi napadaju jer je Grobar!

- Policijo, zaštiti mi porodicu. Ovi napadi su orkestrirani napadi. Upali su na naš parking i nasrnuli na njega - rekla je pevačica

  • 5

Nakon informacije da je mladi Veljko Ražnatović verbalno napadnut ispred kuće u kojoj živi porodica Ražnatović, oglasila se i Ceca koja kaže da joj sina maltretiraju jer je Grobar!

- Ti mladići su divljali, želeći probleme. Provociraju ga i napadaju zato što navija za Partizan. Bilo je jezivo. Skandirali su: Ceco, rodila si majmuna koji navija za Partizan. Bili su pijani. Upali su na naš parking i nasrnuli na njega. Strašno sam se uplašila kao i svaka majka za svoje dete. Istrčala sam iz kuće, a oni su se razbežali. U velikom sam strahu za svoje dete - kaže pevačica za Informer.

- Ne znam šta da radim da ih zaštitim i živim u strahu da će svaki ludak koji se nađe na ulici, moći da im priđe i uradi šta hoće. Pozivam policiju da radi svoj posao - dodala je Svetlana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA