Internet rat: Rijana protiv sadašnje devojke Krisa Brauna

"Ja sam Anđelina, ti si Dženifer. Pogledaj gde je Bred", napisala je manekenka Kerueče Trejn Rijani na Tviteru, odgovarajući na učestale provokacije

  • 0

Rijana i sadašnja devojka repera Krisa Brauna,vijetnamska manekenka Karueče Trejn, ne prestaju sa provokacijama na društvenim mrežama. Devojke su se svađale na Tviteru i Fejsbuku tako da njihovi obožavaoci mogu da vide sve šta jedna drugoj imaju da kažu.

Rijana je prošlog vikenda okačila na svoj Fejsbuk profil fotografiju keksa od pirinča sa naočarima i minđušama uz komentar da liče na sadašnju Krisovu devojku, Kerueče. Ona je zatim kao odgovor na provokaciju na svom profilu ostavila sledeću poruku: - Ja sam Anđelina, ti si Dženifer. Pogledaj gde je Bred - alaudirajući na najpoznatiji ljubavni džet set trougao Anđelinu Džoli, Dženifer Eniston i Bred Pita.

Rijana je ovih dana otkrila na Tviteru da je u potrazi za novom ljubavlju. Ipak, čini se da još nije prebolela staru ljubav. Naime, američki mediji već nedeljama spekulišu da se ona i Kris Braun viđaju tajno.

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA