Lima i Jarić u Njujorku organizuju pomoć za Srbiju! (FOTO)

- Ona je pozvala Marka da joj pomogne i dovede poznate ličnosti sa kojima se druži, kako bi učestvovalo što više svetskih zvezda iz različitih sfera javnog života, kao i bogatih biznismena - navodi izvor blizak brazilskoj manekenki

  • 17

Bez obzira što su najavili da se razvode, nevolje koje su zadesile Srbiju su ponovo zbližile Adrijanu Limu i Marka Jarića, koji će uskoro u Njujorku organizovati donatorsku večeru kojoj će prisustvovati brojne svetske zvezde!

- Adrijana je odlučila da u Njujorku organizuje donatorsko veče za pomoć Srbiji. Ona je pozvala Marka da joj pomogne i dovede poznate ličnosti sa kojima se druži, kako bi učestvovalo što više svetskih zvezda iz različitih sfera javnog života, kao i bogatih biznismena. Takođe su se dogovorili da zajedno poklone novac - navodi izvor blizak brazilskoj manekenki i dodaje da su se Marko i ona nedavno prvi put videli nakon dužeg perioda razdvojenosti.

- Oni se nisu videli od kada su najavili razvod do pre nekoliko dana. Adrijana je bila na festivalu u Kanu, a Jarić u Beogradu. U međuvremenu, košarkaš se iz Beograda vratio u njihov porodični dom u Majamiju, gde je uživao sa ćerkicama, a sada je tamo stigla i manekenka. Razdvojenost, ali i to što su dobar tim kada je reč o organizovanju pomoći za Srbiju motivisali su ih da ponovo razmisle o svom odnosu i braku daju novu šansu - zaključio je jedan od prijatelja poznatog para.

Da zaista postoje šanse za njihovo pomirenje dokazuje i slika koju je Lima objavila na svom Instagram profilu na kojoj se vidi nekoliko buketa ruža koje je svojoj supruzi poslao Jarić.

(Telegraf.rs/ izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • muškarac- Uzice

    24. maj 2014 | 13:27

    Ja sam imao velike svadje sa tad bivsom ženom, povredjivali smo se do srzi, imao sam cak i dve nebitne veze, mislio sam da je ne volim a u stvari sam samo pokušavao sa drugim ženama da zaboravim nju, a sebe sam uništio, jer sam živeo sa ženama koje ustvari ne volim i nisam imao decu pored sebe, samo na odredjeno vreme, i tako ja dodjoh napokon pameti posle par godina, pomirih se sa ženom, venčali smo se ponovo i sretan sam da me je opet prihvatila, evo sad cekamo trece dete, naučili smo iz gresaka i slazemo se kao nikada pre, jednostavno sam najsrecniji covek na svetu!!!!

  • bla

    24. maj 2014 | 10:20

    u ovoj devojci srpska krv teche!!!!!!!Svu ti srecu zelim.....JARICU SACHUVAJ TO ZA SEBE VREDI TA CURA 12646384482%

  • Aca

    24. maj 2014 | 12:03

    Ajmo Jare vracaj snajku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA