LUDNICA U SKOPLJU: Čola hitovima podigao Makedonce na noge (FOTO)

Poznati pevač održao je sinoć fenomenalni koncert u glavnom gradu Makedonije, gde publici otpevao svoje nezaboravne hitove, ali i pesme sa njegovog novog albuma "Vatra i barut"

  • 6

LEGEDNA OSTAJE LEGENDA! Popularni pevač Zdravko Čolić održao je spektakularni koncert sinoć u Skoplju i još jednom pokazao zašto važi za jednu od najvećih balkanskih muzičkih zvezda.

Kako piše Telegraf.mk, sporstski centar "Boris Trajkovski" bio je pretesan za mnogobrojne fanove koji su došli da uživaju u Čolinim nezaboravnim pesmama.

Tokom koncerta ređali su se sve sami hitovi, kao što su "Produži dalje", "Čija je ovo pesma", "Ti živiš u oblacima mala", koji su bili deo Čolinog repertoara.

Osim dobropoznatih numera, Čolić je Makedoncima otpevao pesme sa njegovog novog albuma "Vatra i barut".

Skopska publika je bila na nogama, pevala Čoline hitove, a neki od njih čestitali su čuvenom pevaču i rođendan, koji je bio 30. maja.

(Telegraf.rs/izvor: Telegraf.mk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aplio

    1. jun 2014 | 17:38

    Kako nije legenda u isto vreme ga gledaju baba,cerka i unuka

  • vesna 959 rođ

    1. jun 2014 | 17:37

    znam ja ko si ti , zbog tebe volim Sarajevo, i Beograd , a želim ti da ,, PJESMA TVOJA ZAMIRIŠE ,, na svadbi kad se tvoje kćeri udaju , ti si mi u krvi , zbog tebe GORI VATRA

  • D

    1. jun 2014 | 17:29

    Pa sta reci o coli svi ga vole !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA