Najlepše žene sveta - 7. Skarlet Johanson

Telegraf predstavlja glumicu Skarlet Johanson, koja se našla na 7. mestu top liste najpoželjnijih žena sveta prema izboru internet sajta ask.com

  • 6

Internet sajt ask.com objavio je rezultate ankete sa pitanjem - Koje su najpoželjnije žene sveta?  Telegraf svakog dana predstavlja po jednu izabranu lepoticu. Na sedmom mestu našla se glumica Skarlet Johanson!

Američka glumica Skarlet Johanson dospela je na 7. mesto ove liste sasvim zasluženo, jer već godinama važi za jednu od najlepših umetnica koju je iznedrio Holivud. Debitovala je u filmu "Sever" 1994.  Postaje poznata po ulagama u filmovima snimljenih 2003. "Devojka sa bisernom minđušom" i "Izgubljeni u prevodu". Za oba filma je bila nominovana za nagradu Zlatni globus, a za film "Izgubljeni u prevodu" je dobila nagradu BAFTA za najbolju glumicu.

Od tad igra u veoma gledanim i uspešnim filmovima, ali i u pozorišnim predstavama. Sem toga, ona je snimila i dva albuma "Anywhere I Lay My Head" i "Break Up". Bila je udata za kolegu Rajana Rejnoldsa do jula prošle godine.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNastavnik

    9. mart 2012 | 22:09

    K'o da su mene pitali. Najlepše žene sveta – 7. Skarlet Johanson http://t.co/A1Ick7Wr -- Telegraf (@telegrafrs)

  • ciccalepuspus

    9. mart 2012 | 21:42

    RT @telegrafrs: Najlepše žene sveta – 7. Skarlet Johanson http://t.co/lkukRcMJ

  • telegrafrs

    9. mart 2012 | 21:36

    Najlepše žene sveta – 7. Skarlet Johanson http://t.co/lkukRcMJ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA