RAT STOJKOVIĆA: Bojana: Platićeš mi dva miliona dinara zbog uvreda! Stojke: Uzeću ti sina! (FOTO)

- Tražiću da sud izmeni odluku i da se Lav dodeli meni na staranje - kaže golman, a advokat Rajićeve navodi da će bivša manekenka zahtevati da se Vladimiru zabrani da viđa sina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djole

    15. jun 2014 | 09:27

    Ovoj neko da da 2 miliona?! Pa koliko bih onda ja mojoj zeni trebalo da platim ako se razvedemo? Moja zena em bolje izgleda od ove kreature, em ne sadrzi toksicne materije poput silikona i plastike, em joj ne svira promaja izmedju usiju, em podigla dva deteta pritom radeci puno radno vreme, em ravnopravno popunjava kucni budzet, em... da ne nabrajam dalje. Sto je najgore, izjava ovakve spodobe zasluzuje napis u novinama?! Dragi novinari, sto ne napravite neki clanak, da ne kazem feljton (verujem da jos ima novinara koji znaju sta je to) o nekoj majci koja zaradjuje za svoju porodicu posteno i mukotrpno radeci, koja podize decu i radi, koja brine o kuci i deci bez dadilja, kucnih pomocnica i sl. koja ne obija pragove butika, splavova i kafica i to naziva svojim poslom? O majci koja vuce preteske gajbe u nekoj prodavnici za 15-20000,a ipak je zadovoljna jer su joj deca postena i zdrava? Sto ne napisete nesto o nekom ocu koji radi 2 posla, iako je zavrsio fakultet, da bi mogao da prehrani porodicu i pritom stigne da posveti dovoljno vremena i kuci i deci i zeni, o ocu koji je ceo dan na njivi,a ipak ima vremena za porodicu? Ovakvih roditelja ima na svakom koraku,ali oni nece izazvati ovakvu paznju i ovoliko komentara kao kad napisete koje boje su danas gacice neke spodobe za koju je ranije postojao adekvatan naziv ali se u medjuvremenu negde izgubio,a pocinje na ku...

  • Pinokio

    14. jun 2014 | 06:12

    Mustafa je i vcrs bio na Blaywatch. Pevao mu je Sako. Opet flaša i kačket. Izigrava neku zvezdu. Ona je zena koja živi od tuđe love. Sve u svemu pati mali dok se ovo dvoje prepucava.

  • Jolanda

    13. jun 2014 | 17:35

    Daj ze tati dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA