RAT STOJKOVIĆA: Bojana: Platićeš mi dva miliona dinara zbog uvreda! Stojke: Uzeću ti sina! (FOTO)

- Tražiću da sud izmeni odluku i da se Lav dodeli meni na staranje - kaže golman, a advokat Rajićeve navodi da će bivša manekenka zahtevati da se Vladimiru zabrani da viđa sina

  • 26

Žestoki sukob bivših supružnika se nastavlja, a nakon što je Vladimir Stojković bivšu suprugu optužio da je narkomanka i da je njihovo dete ne zanima, Bojana Rajić je odlučila da protiv Stojketa podnese tužbu u kojoj traži dva miliona dinara odštete zbog uvreda, a golman joj odgovara da će na sudu tražiti da sin Lav pripadne njemu!

- Dosta je bilo ćutanja. Progovorio sam isključivo zbog svog sina, za koga živim. Tražiću da sud izmeni odluku i da se Lav dodeli meni na staranje. Bojaninih perfidnih manipulacija mi je preko glave - rekao je Stojković za "Blic".

Sa druge strane, Rajićeva se juče nije oglašavala a jedan od njenih prijatelja je za Telegraf rekao da nju ne zanima bilo šta u vezi sa Vladimirom, kao i da je zauzeta otvaranjem butika u Parizu. Ipak, u međuvremenu je odlučila da podnese tužbu protiv poznatog golmana.

- Pored tužbe za narušavanje časti i ugleda, gde se za pretrpljeni duševni bol mogu dobiti maksimalno dva miliona dinara, podneli smo i tužbu za izmenu odluke o viđanju deteta. Smatramo da mu ovakav otac šteti i da njihovo viđanje treba smanjiti na minimum ili ga potpuno ukinuti. Krivično ga, na žalost, ne možemo goniti, jer je krivično delo klevete ukinuto - kaže Bojanin advokat Nemanja Aleksić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beba

    13. jun 2014 | 10:43

    Sram vas bilo bre! Uozbiljite se, imate to detence, bar zbog njega, riješite to između 4 zida!!! Muka mi je od ovog kostura i ovog telećeg pogleda.

  • Perica

    13. jun 2014 | 13:10

    Toliko su koke pošmrkali oboje da bi pokvarili narko test.

  • draleRS

    13. jun 2014 | 11:33

    ovaj golman je stvarno jako antipatican a vidi se da nije ni zdrav,u prevodu,glupan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA