OBORILI REKORD: Brega i Islamović oduševili 10.000 fanova u Ljubljani (FOTO)

Publika u glavnom gradu Slovenije je sa Bregovićem i Islamovićem dva i po sata horski pevala najveće hitove "Bijelog dugmeta"

  • 5

Uz velike hitove koji su obeležili karijeru "Bijelog dugmeta", sinoć su u Ljubljani Goran Bregović i Alen Islamović pred više od 10.000 obožavalaca započeli evropsku turneju kojom se najavljuje proslava 40. godišnjice slavnog sarajevskog sastava!

Po rečima organizatora, ovim nastupom su Bregović i Islamović postavili apsolutni rekord u poseti u "Gospodarskom razstavišču", a publika je dva i po sata sa njima pevala pesme kojima su "Dugmići" harali jugoslovenskom scenom.

Nakon Ljubljane, Goran i Alen planiraju koncerte u još dvadesetak evropskih gradova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    17. jun 2014 | 20:26

    Bravo za Gorana. Pravi gospodin i veliki umetnik.Drago mi je da postoji ovakav covek koji će malo uneti radosti na ovo naše muzičko sivilo. Citam da ima turneju i bas se radujem. Jedva čekam da dodje u N.S.

  • Sany

    16. jun 2014 | 13:26

    Apsolutni rekord na Gospodarskom rastaviscu drzi samo Ceca. Svaki put drzi dva vezana koncerta na tom mestu, tako da je logicno da ako je nekome tesna hala za jedan koncert, da je rekorder ako zakaze i drugi na istom mestu i opet napuni halu.

  • dragan

    17. jun 2014 | 20:08

    E,PA JA SAM BIO I NA cECI I BREGI I MOGU VAM RECI DA JE NA BREGI BILO DUPLO VISE LJUDI. NAPOLJU ZA SANKOVIMA JE BILO BAR 1000 LJUDI.JEDVA SAM DOSAO DO PICA. KONCERT JE BIO FANTASTICAN I SAMO LJUBOMORNI MOGU DA KAZU NESTO LOSE.ALEN JE PEVAO KAO U NAJBOLJIM DANIMA I SVI SU ODUSEVLJENI.CAK SE I SLIKAO POSLE KONCERTA,OPUSTEN NASMIJAN I RASPOLOZEN. PRAVI PROFESIONALAC.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA