Van Gog promovisao album i dugo očekivanu knjigu! (FOTO)

- Ljudi, dobro nam došli, lepo nam je sa vama večeras. Večeras slavimo rad, novi album benda, najavljujemo početak turneje, najavljujemo decembarski koncert u Beogradu i najavljujemo izlazak knjige, koja će se od utorka 17. juna naći u prodaji - rekao je Đule

  • 6

Beogradska rok grupa "Van Gogh" održala je u bašti "Kluba književnika’" u Beogradu, spektakularnu promociju albuma "Neumeren u svemu", okupivši velik broj prijatelja i poštovalaca njihove muzike.

U prijatnoj atmosferi kluba, članovi benda predstavili su novi album i dugoočekivanu knjigu pod nazivom "Tragovi prošlosti"- stereografija, koja prati karijeru ove eminentne rok grupe tokom 28 godina postojanja.

- Ljudi, dobro nam došli, lepo nam je sa vama večeras. Večeras slavimo rad, novi album benda, najavljujemo početak turneje, najavljujemo decembarski koncert u Beogradu i najavljujemo izlazak knjige, koja će se od utorka 17. juna naći u prodaji - rekao je Đule.

Svim prisutnima obratio se i direktor izdavačke kuće Laguna Dejan Papić rekavši da su "Tragovi prošlosti" knjiga koje se ne bi postidela nijedna velika svetska grupa i nijedan veliki svetski izdavač.

- Atraktivno uređena, sa mnoštvom izuzetno zanimljivih, do sada neobjavljenih fotografija, sa pričom koja je autentična i iskrena, jer dolazi iz prvog lica samih njenih protagonista, ova knjiga će, siguran sam, naći počasno mesto na policama svih pravih ljubitelja dobre muzike - izjavio je Papić.

Grupa Van Gogh, "Laguna" i Rotografika iz Subotice priključili su se akciji prikupljanja humanitarne pomoći za ugrožene u poplavama. Tokom same večeri promocije skupljeno je 100.000 dinara od prodaje knjige. Ovaj iznos biće uplaćen na račun Vlade Srbije otvoren za uplate humanitarne pomoći ugroženima u poplavama.

Ovom prilikom najavljen je i datum beogradskog koncerta grupe, koji će biti održan 11. decembra 2014.god. u Hali sportova na Novom Beogradu, s ograničenim kontigentom od 4.000 ulaznica, a karte se mogu naći u prodaji već od 20. juna.

Pored fanova grupe i velikog broja predstavnika medija, promociju su svojim prisustvom uveličali i Bajaga, Žika i Dragi Jelić iz Yu grupe, grupa Bistrik, Zoran Milanović (Smak), Bora Čorba s bendom, Vojislav Aralica, Nikola Čuturilo, Lav (Darkvud dab), Nikola Vranjković, Ognjen Radivojević, Miki Perić i mnoge druge kolege.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kejt

    18. jun 2014 | 10:10

    Bili i ostali najbolji!! Njihove tekstove treba razumeti, da bi ih komrntarisali. Ali u ovoj jadnoj zemlji punoj sunda i neukusa, ne cudim se sto takvi "mozgovi" ne prepoznaju pravu energiju i dobar zvuk.... Neka idu na livadu da đipaju uz sebi slicne, a VAN GOGH je imao i uvek ce imati svoju publiku!!

  • Dejan

    18. jun 2014 | 07:17

    Od njih i jesu samo ostali tragovi proslosti. Prodali se za sitne pare. Poceo da pevusi decije pesmice bez trunke duse i energije u pesmi.

  • Stole

    18. jun 2014 | 14:05

    Zasto Hala sportova zasto ne arena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA